Adyokisimsiz Misafirlerim var yarına inşallah, mangal yapacağız kanat ,tavuk pirzola ve kırmızı pirzola yanına çorba , bulgur , yoğurtlu salata meze düşünüyorum başka ne yapabilirim yada yeterli mi
Mihrimahvuslat Adyokisimsiz baya iyi bence güzel hafif bir tatlıyla kapanışı yapabilirsin🙈 kadayıflı muhallebi tatlısını tavsiye ederim çok güzel oluyor 🤤
Adyokisimsiz Daisy0000 köz salatası eşim kesin yap der, koz patlican soğan domates biber onuda ekleyeyim o zaman
Adyokisimsiz Mihrimahvuslat tatlı tamamen unutmuşum hemen ttali arayışına geçiyorum hiç yapmadım dediğinizi bilmemki nasıl olur
myangelson Adyokisimsiz evet güzel olur tam Ramazan’a yakisiyor kadayıf hatta marketlerde hazır kavrulmusu satılıyor sen sadece muhallebi yapmak kalıyor 😅
Mihrimahvuslat Adyokisimsiz çok güzel hafif bir tatlı sütlü oluyor 🙈ister tepside yap ister kuplarda ikisi de olur🙈
Mihrimahvuslat myangelson sende mi seviyorsun onu yoksa🤤🙈mangal başlı başına ağır şerbetli tatlı bayar insanı
momyy__ Adyokisimsiz etleri puşirirken yanında domates biber patlıcan da kozleyebilirsiniz çok güzel oluyor
Mihrimahvuslat Adyokisimsiz bizim burda a101 de satılıyor kavrulmuş sende bak istersen belki vardır sizde de🙈
myangelson Adyokisimsiz genelde oluyor marketlerde şokta falan var hep sende bulursan kolay olur senin için