aaysegull12 Kızlar Yusuf isminin yanına güzel bir isim arıyorum doğuma çok az kaldı ben hala bulamadım yardım edin sizce ne güzel olabilir??
Nurse2018 aaysegull12 Yusuf eren, yusuf Alp , yusuf han, yusuf Ege… birçok seçenek olabilir herşey uyuyor yanına
Zumra-betul aaysegull12 Benim de oğlum olacak Yusuf Taha olacak inşallah. Taha ismini de minik ablasi koymak istiyor
CeydaST aaysegull12 Yusuf ismi çok hoşuma gidiyor ama anlamları caydırıyor Akarsuyun çıktığı yer. İnleyen, ah eden demekmiş… illaki koyacaksan da Yusuf Ali diyesim geldi benim de
aaysegull12 Yusuf Mert Yusuf Eymen Yusuf Efe Yusuf Emir Bunlar gerçekten hoşuma gidiyor. Bunlardan hangisi güzel acaba 😢 Veya 2. İsim bunlardan başka mı olsa ay benim bu kararsızlığımmmm
Minigininannesi aaysegull12 hepsini kağıtlara yaz kura çek canım çekerken ay insallah şu çıkar dediğin isim en çok istediğindir
higirl aaysegull12 Yusuf Eymen bence kötü Eymen ismi hiç hoşuma gitmiyor benim zaten Yusuf Efe okunuşu kötü yusufefefefe gibi çıkıyor 😂 bence Yusuf mert hatta imkan varsa tek Yusuf daha güzel