Lilyumfokimum Bir benmi böyle titizim. Annem eşim artık bırak şu huylarını diyor ama marketten aldıklarımı silmeden mutfağıma dolabıma yerleştiremiyorum. Var mı benim gibi takıntılı olup bırakabilenler nasıl bıraktınız nasıl alıştınız, alışkanlık çok zor :)
Allahkahretmesin1 Lilyumfokimum ayy pandemi zamanında millet yumurtayı bile tek tek yıkayıp koyuyordu 😂😂😂 ne zamanlar atlatmışız
Nurse2018 Lilyumfokimum tabi ki de silmiyorum 😅 buna ayıracak vaktim de enerjim de yok bu anlattığın durum çok ileri seviyedeyse bence bi uzmandan yardım almalısın ilerlemeden. Tedavi edilmezse Masumlar apartmanındakiler gibi olma ihtimalin yüksek canım yanlış anlama.tamam temizlik güzel ama herşeyin bi dozu var 🙃
Lilyumfokimum Nurse2018 çok haklısın canım çok ileri seviyeye titizlik taşımamaya çalışırım yani mesela ev temizliği konusunda vs çok titiz değilim toz olunca vs amaan olsun derim hep süpürsemde yerleri sürekli silmem vs vs ama mutfakta nedense çok titizim ya anlamıyorum her anlamda mıtfak ürünleri lavabosu tezgahı bana takıntı valla.
1erkekkannesiiii Lilyumfokimum kapıdan mutfağa götürebilirsem şükrediyorum çocukla zor 2 dk bırakmıyor 😂
Lilyumfokimum 1erkekkannesiiii hahaha canım doğrudur valla belki benim bebiş doğunca düzeltir beni inşallah 😀
Pinklove Lilyumfokimum şimdi yıkıyoruz desek temizlik titiz hastası derler, yıkamıyoruz desek pinti derler.. buradan yola çıkarak hangi seçeneği seçmeliyiz?😀😀
turkuaz_ Lilyumfokimum yoo ne silicem ne uğraşıcam. Direk koyuyorum aman 3 günlük dünyada yoramam kendimi pisse kutusu tozluysa silerim yoksa silmem
Allahkahretmesin1 Gamze_cnky yumurtanın kabuğunda içini koruması için bir şey varmış sanırım tam bilmiyorum yıkandığı zaman falan o üzerindeki gidip gözenekler açılıyormuş ve içine bakteri girmesi üremesi daha kolaylaşıyormuş
myangelson Lilyumfokimum çok kirli birşeyse silerim de normali silmem o kadarı çok çok aşırı geliyor bana sonuçta bu kadar da korunmak da iyi değil bağışıklık iyice düşüyor. Bakliyatlari vs kaplara bosaltirim poşetini atarım ellerimi yıkarım kapaklarını kapatırım tamam 😅
Lilyumfokimum myangelson valla en mantıklısı bende bu seviyeye gelmeyi planlıyorum niyet ediyorum hadi inşallah yavaş yavaş genişleyeyiö biraz diyorum ama alışkanlıkları bırakmak zor :)
Gamze_cnky Lilyumfokimum ben de siliyorum çünkü onlar normalde markette yerde oluyo ya da fabrikada hep yerde gezıyorlar paketli ürünler
Lilyumfokimum Gamze_cnky aynen cnm yaaa insanın yanlız olmadığını bilmesi de güzel bendensin 😀 bende silmeyeyim diyorum snra düşündükçe içim rahat etmiyor bu anlattıkların hep aklımda geziyor çnk 😀
Gamzer Lilyumfokimum Kesinlikle silmiyorum. Alışverişi yapıp mutfağa getirene kadar canım çıkıyor zaten birde silmekle uğraşamam valla🤣🤣
FatmaAselinAnnesi_60 Lilyumfokimum kullandıkça yıkayan ben sadece organizere koyarım bu kadar lazım olduğun da yıkıyorum