Minisanne12 Hamaratlı hamisler nasıl gidiyor bayram temizliği🤭😍. Ay vla bana sorarsanız 36nın son gününde bittim diyebilirim keyfi temizlikten değil zorunlu temizlikten. Yeni kiraya çıktık ve tek başıma evi temizlemekten pert oldum 🥴🥺😵💫🥲
Damlasuu Minisanne12 çok ağırlaştım bu günlerde bide ikiz olunca sürekli tansiyon sorunuyla uğraşıyorum iş yapmayı bırak evin rutin toplama işini yaparken bile nefes nefese kalıyorum gözüm kararıyor😒
Sevval0308 Minisanne12 valla canm bende 4 ay evvel taşındım perdedir camdır almayacagim. Zaten her hafta rutin temizliğimi yapıyorum kolay kolay dolap içim de dağılmaz elim hep üstündedir zadece Çarşamba günü normal temizlik yapcam zaten doğum zamanı dipli yaptircam Haziran gibi hayirlisiyla
bebitomom Minisanne12 sağolsun eşim dün camları mutfak dolaplarını halleti çarşambaya kadar da iftardan sonra birlikte her gün 2 odayı yapmaya karar verdik pek gelen giden olmayacak ama yazada hazırlık olsun dedik
kadertugrul7 Minisanne12 perdelerim yikandi camlar silincek yatak odasi oglumun odası bitti bi kac halımi yikadim makinede duvarlarimi sildim 3 tane halı ve mutfak dolaplarimda kaldi onlari da yarin baslayip yavas yavas yapicam inşallah bizde 18 haftaydiz ama hic eski gücüm yok cok cabuk yoruluyorum o yüzden gunlere bölerek yapiyorum
Minisanne12 Damlasuu Bi tanesiyle zor yapıyoruz sende iki tane daha ağır hareket etmek vla haklısın cnm🥺🌸
elifcicek_07 Damlasuu çok geçmiş olsun tansiyon vücudunuzda herhangi bir belirti veriyor mu acaba? Ellerde ayaklarda şişme gibi geceleri ellerim çok şişiyor patlayacak gibi şu anda da o yüzden uyanığım 5 ten beri ayaktayım çok acıyor sizde de oluyor mu
Damlasuu Minisanne12 evet ikiz gebelik daha zormuş gerçekten kızımda hiç hissetmemiştim bile hamileliğimi içim gidiyor ama temizlik yapamıyorum şimdiye çoktan bütün işimi bitirmiştim seninde eline koluna sağlık canım🥰❤️
Minisanne12 Sevval0308 maslh canım taşıma yerlesme zor vla. En iyisi canm insan haftalik yapınca iş de kalmıyor gerçekten. Şimdiden kolay gelsin🌷
Sevval0308 Minisanne12 sana da kolay gelsin canım benim evet. Şimdiye kadar yaptım çok şükür de hafiften agirlasmalar başlıyor elhamdülillah diyeyim de bakayım yapabilecek miyim :)
Minisanne12 bebitomom harika canım yardım eden eş başka oluyor vla. Planlı yapıncada daha çabuk bitiyor 💗
ikiprensannesi__ kadertugrul7 kendinizmi yikadiniz halıları bende yikicam ama korkuyorum bende 19 haftaligim ince mevsimlik halı ama yinede korktum yıkamaya
ikiprensannesi__ Minisanne12 henüz 19 haftaligim ama bende çok zorlanıyorum yaparken çok detaylı yapamıyorum maalesef yinede baya toparladım belim çok ağrıyor o zorluyor biraz
nevzatbaskomser Minisanne12 Bize misafir gelmiyor biz köyümüze gidiyoruz bizimkiler veya eşiminkilere. O yüzden bayram temizliği adetim yok. Doğumdan önce temizlik yapacağım badana falan onda yıllık temizlik
kadertugrul7 Minisanne12 günlere bölerek yapiyorum her odayı yoksa diğer türlü cok yoruluyorum bide bitane oğlum var oda yakami bırakmıyor işten cok o yoruyor benj zaten ama azalttik baya işimizi