Papatyaaaaaa Hastane için ve hatta sonrası için terlik bakıyorum ama bulamadım. Lohusa terlik seti felan istemiyorum. Artık en son geçen tuvalet terliği sordum 150 dedi adam şok oldum 😂 bana terlik önerin lütfen 🫣💜
Ozlem77 Papatyaaaaaa bende klasik büyük kadınlsrın giydiği siyah terlikten sordum hastane için daha rahat sonradan evde kullanırım diye 150 dedi dün bende şok oldum 😂😂
Nesnes28 Papatyaaaaaa şok a gelmisti gecen hafta carsamba gnü beyazını almak icin gittim ama kırmızı vardı mecburen onu aldım giyerim heralde 🤣
Yazmelegi_ Papatyaaaaaa biri resim çekilmek için süslü olan diğerini de hastanede dolaşırken ederken giymek için
Deletedmom_116 😂😂banyoya aldığım kaydırmaz kara bı terligim var onu giyer galiba yoksa Fazla para istiyorlar sordum da 😂
Papatyaaaaaa Ozlem77 bir ayakkabı mağazasından yaşlı teyzelerin giydiği terliğe baktım 300-400 yazıyor 😂
Deletedmom_116 Papatyaaaaaa Hic benzemiyo benim terlik banyo terligine normal terlik gibi ama kaydırmaz Para vericegime daha mantıklı geliyo😂😂
Nesnes28 Papatyaaaaaa bu şekilde uzun yolculuk yapacağım için aldım hastanede de dolaşırken giyerim ya fazlasına gerek yok birgün icin 🤨🤣
Minikfasulye38 Papatyaaaaaa Ben bundan aldım tavsiye ederim size de fikir olsun şu an lc uygulamasında indirimde 🙂
Papatyaaa__ Papatyaaaaaa valla ben terlik hastası olduğum için hamile olmadam çok daha önce 10tane almıştım stok yaptım farklı farklı boncuklu taşlı dantelli tüylü pomponlu falan sadece 4tanesini giydim 6tane duruyor daha😅😅😍😍onlardan 1ni giyicem inşAllah 😍💙🥰
Papatyaaaaaa Papatyaaa__ keşke benimde öyle hastalığım olsaymış 😂 ben terlikle yürürken düşen bir insan olduğum için 😂😂