gucluanne80 Kızlar doktorum sıvısı fazla dedi bebek için , ama ben üç gün önce çok fazla serum yedim ondan kaynaklı olabilir mi ? yaşayan var mi ? Ben serum dan diye düşündüm aslında öncesinde öyle bir şikayetim yoktu.
Totanseyma gucluanne80 benimde suyum fazla canım doktor direk şekerden şüphelendi tam sınırda biraz üstünde çıkıyor hatta
gucluanne80 Meri11 doktor bilmiyor çünkü yatışım yapılan yer başkaydı bende o an aklıma gelmedi demedim sonra aklıma geldi
gucluanne80 Totanseyma peki diyet mi gerekiyor bunun için ilacı yok sanırım ya benim bir günde oldu ben anlamadım herşey normaldi
Totanseyma gucluanne80 diyete başlayacaz dedi ama benim sıkıntım ben sebze et balık yemiyorum 😏 detaylıya git ondan sonra tekrar konuşalım dedi
gucluanne80 Totanseyma peki karnınızda eskisine göre şişlik iştahta azalma hissediyor musunuz ben biraz öyleyim de
Totanseyma gucluanne80 karnım çok şiş ama iştahımda kapanma yok haftasına göre 2 gün sonra 21 haftalık olucaz bizde
Eminecevik Ben 30+ 3 günlüğüm benimde kontrolde doktorum suyumun fazla olduğunu söyledi şekerim detaylı ultrasonum herşey normaldi Perşembe günü kontrolum var tekrardan ama hiç diyet falan demedi doktorum takip edecez dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah erken doğum olur diyenler var ne kadar doğru bilmiyorum ama
gucluanne80 Eminecevik erken doğum diyen de var evet ama birde bebekte anormallik vs diyende var bende endişelendim yani birde karnım bir anda iki günde büyüdü resmen yani hareketim kısıtlandı gibi şişkinlik gibi taşıyamıyorum diğer aya geçerken böyle olmuyordu hiç bu ay da oldu yani normal mi anlamadım birden büyüdü karnım
gucluanne80 Totanseyma ben iki lokma yesem şişiyorum ve zaten karnım şiş yani bir anda büyüdü gibi oldu da
Eminecevik Doktorum bana bebekle alakalı bir durum yok gelişimi gayet güzel demişti sağlık ocağındaki ebede suyun fazla olması sorun olmaz demişti inşallah sağlıkla vaktinde kavuşuruz bebeklerimize
gucluanne80 Eminecevik doktoruma gitmeme 18 gün falan var o zaman bende bekleyim napim erken gidip kendimi strese sokmayim diyorum ama işte gel kafanın içine anlat
gucluanne80 Totanseyma kilo Farklı ya kilo değil benimki şişkinlik ve karın gerginliği kiloyu takmayın verirsiniz ben bir süre şekerli şeylerden uzak durcam bakalım
Eminecevik Belki herkes de farklı olabilir ama benim doktorum o şekilde söyledi Perşembe günü tekrar kontrolüm var bakalım o zaman ne dicek inşallah eski haline geri dönmüştür de sıkıntı olmaz