Handecali Dün hamile oldugumu ogrendim. Ilk doktor randevumu aldim. Ilk randevuda beni neler bekliyor acaba 😍😍😍
YagizAsyaMom Handecali ilk olarak kesenize bakar doktorunuz eğer kese gözükmez ise düzenli kan tahlili ister. Folik asit tüketmeye başlamanız ister kan ilacı vs. Yapılıp yapılmaması gerekenler hakkında konuşur sizinle beslenme düzeni hakkında bilgi fln verir
Deletedmom429 Handecali ben de bgn kanda ogrendim once idrrda degelrm 196cikti ins artar die dua ediom sabahtn beri yaa halen hamile oldgmh idrak edemedim iicmde kormu vr ynr bnde doktra gtcem folik asit verlr ilk is snrsam kac haftlk oldgnu soyler snrsam degere gore 🙈
Defne00Duru İlk kez gideceksen ilk ulutrason da keseye bakar canım daha sonra gün verir kalp atışını duymak için çağırır ve süreç başlar 🥰 hayırlı olsun bu arada sağlıkla alın kucağınıza inşallah 😌🥰
Handecali Deletedmom429 ben hic deger felan ogrenemedim. Evde idrar testi yapmistim. Kan testi icinde poliklinige gittim ama sadece pozitif dedi deger soylemedi yada bana kagit uzerinde biseyler vermedi. Bende merak ediyorum deger nedir ne işe yarar bi bilgimde yok. 20 sinde randevum var gidince sanirim yine tan testi yaparlar deger icin.
Glcnhsyn Handecali kese ultrason kağıdında ise nokta kadar bir görüntü kalp atışı 🙈sağlıkla gelsin ınsalah herkesin bebisi