Serranur95 Kızlar merhaba biz bugün 17 haftalığız Sağ kasığımda uyandığından beri hem batma hem ağrı var 2. Gebeliğim 1. Bebekte böyle şeyler yaşamamıştım sebebi nedir bilen var mı ?
Serpilinumudu Serranur95 17. Haftada aynısını yaşadım uyandığım gibi ağrısı vardı sağ kaşığımda doktora gittim kan verdim idrar verdim herşey temiz çıktı doktor normal dedi ama ağrısı çok kötüydü kasıktan hafif sırtıma vuruyordu ama bişey çıkmadı
Bet1 Serranur95 benimde tam 17. Haftamda ağrım oldu ama yürürken bile agliycak duruma gelmiştim haftasonu olduğu için acile gittik ve kan idrar temiz çıkınca vajinal ultrason la baktılar servikal kısalık olduğunu tespit edip yatış yaptılar hastaneye şimdi 27 haftalık oldu ağrım devam ediyor yatarak bir hamilelik geçiriyorum. Belki sizinki rutin hamilelik kramplaridir ya da başka bir şey bunu doktor bakmadan burdan söylememiz çok yanlış olur. Benimde ilk hamileligimde hiç öyle ağrım olmamıştı bunda oldu sizin gibi
Aysehappymom Serranur95 aynı hafta bende de sağ kasıkta belime vuran feci bir ağrı vardı Acile gittim bir ton test yaptılar Tüm gün bırakmadılar Ve hiçbirşey çıkmadı. Rahimde kısalık var mı diye kontrol etti o da temiz çıktı. Siz yinede gidin geçmezse içiniz rahat etsin.
Jale92 Bende 16+4 haftadayım hapsurunca, öksürünce bazen kendiliginden bile agrılarım oluyor. Ama beni rahatsız edecek şekilde degil ve kısa sürdüğü için çok durmadım üstünde.
Serranur95 Jale92 Allah tamamına erdirsin inşallah benimde öyle hep olurdu ama bugün tüm gün çok ağrım oldu
Kimbuusaatteebu Serranur95 ne alakası var ya benimki erkek ama bende yaşıyorum bu ağrıları lütfen böyle abuk sabuk söylemleri ciddiye almayın eğer dediğiniz gibi olsa niye doktorlar bacak arasına baksın? Sana sorar ne tarafında ağrı hissediyorsun diye
Kfiliz Selam kızlar 22 haftalık gebeyım ve 18 haftamda sağ böbrek kasık arası ağrılarım başladı baya şiddetliydi muay vs oldum sıkıntı yok dendi 2 3 hafta sonra aynısı oldu tekrar usg cekıldı böbreklerımde 1-2 genişleme çıktı sizinde aklınızda bulunsun Aysehappymom
Aysecan0335 Ben 16da yaşamıltım öksürürken bile hiisediyodum ağrı gibi ama geçti sonra, bebek büyüdüğünden dolayı oluyor demişti dr