Bucuruk85 Kızlar 15 haftalığım saçlarım çok cansızlaştı ve avuç avuç dökülüyor sanki alın kısımlarım açılmaya başladı napmamı önerirsiniz?
Minnakkkk Bucuruk85 normalde gebelıkte saçlar çıkar ama ılk aylarda Bıraz dökülmüştü sonra bir sac oldu kı suan ıpek gıbı sac çıktı 😀😀 ama rmzırerken hepsı dökülecekmiş yıne
Duyguuuu Bucuruk85 Canim aksine gebelikte gurlesiyor canlanıyor emzirme döneminde dökülüyor diye biliyorum. Baska bir vitamin eksikligin varsa ondan dökülüyor olabilir
Ozlmmm Bucuruk85 benimde dökülürdü hamile kaldıktan sonra gürleşti, çocuk doğuduktan sonra gene Cadılara dönücemm 😃😄
Nesli2101 Aynı durum bendede var 8 haftalık hamileyim iki haftadır çok şiddetli dökülüyor doktorum gebelikle alakası YÖK dermotologa git dedi ama gitmedim ilaç kullanmak istemiyorum bu ara diye ama bariz azaldı saçlarım
Defne00Duru Bende de var o sıkıntı ya bende 25. Haftamdayım ama kel kalıcam diye korkuyorum o derece çok dökülüyor
Defne00Duru Mnksrce kız bebek bekliyorum canım. Görümcem yeni Doğum yaptı oğlu oldu onun aksine gürleşmişti saçları
Pelinzade Benimde gürleşti hiç sökülmedi ama Doğumdan sonra çok dökülüyormuş ben de ona üzülüyorum ip gibi kalacak yine
Ebru-nil5 Pelinzade amiin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza 🙏🥰 heyecan, hüzün, korku hepsini yaşıyorumm 🥲 sancılarım da var ara ara, gününü bekler inşallah 🙏
reinamm Bucuruk85 benim yanlar boşaldı tamamen. Umarm gebelikten sonra toparlar. Yoksa kel Mahmut’a döncem