xminikcivciv Bebeğin 10 haftalık cinsiyetini çok merak ediyorum ilk bebegim tahminde bulunabilir misiniz.
Pinklove xminikcivciv Tövbe estağfurullah 21 haftalık olduk şurada cinsiyeti hiç doktora sormadım ne bu merak anacığım? 10 haftada bebeğin cinsiyeti bile daha oluşmamış🙄
Elifeski22 xminikcivciv daha çok yeni belli olmaz cinsiyeti 16 haftada belli olur bende 16 da öğrendim 🥰 ilerleyen haftalarda atarsan tahmin daha kolay olur ben atmıştım burda bir kaç kişi erkek dedi doğru çıktı oğlum oluyor 🥰
xminikcivciv Pinklove Ya burada forumda gördüm esmerella ve başka anlayan kişiler 10 haftalıkken yapısından tahmin edebiliyorlardi🙂
__mom1 Pinklove ilk çocuk olunca insan heves edip bir şeyler almak istiyor ama cinsiyet belli olmayınca ne alacağını bilemiyosun o yüzden bir an önce öğrenmek istiyorum ben de 🤩
Pinklove xminikcivciv erkek canım, hatta bebeğin sağında bir tane daha bebek gözüküyor ikiz bence ikiz erkek tebrik ederim🥰
Adapte34 Elifeski22 bende 16 haftalık oldum kesinleşmesi için bekledim çarşamba kontrolüm var bana da hep erkek tahmin ettiler bakalım sağlıkla gelsinler 💙
xminikcivciv Mrvmrv-- Tahmin ediyorum aslında ama hani kemik kafa yapısından tahmin edenler oluyor ya bir umut 🙂