Morrrr Kizlar 0,197 vb sayılarla erken gebelik öğrenenler varmi aramizda <>işareti yok normalde gebelik olmadığı zaman <1,2 veya <0,2 gibi oluyo ama sizde de oldumu böyle 0,197 kusuratli erken gebelik
262223-- Morrrr 0 ile başlayan sayılar negatiftir isterse 0.200 olsun 0.300 olsun çok nadir 1.20 ile geç döllenme olduysa gebeliğini öğrenen kişiler var beta artışını kontörl ediyorlar hamilelik için 5 ve üzeri olacak bazen 4.97 oluyor ve benzeri 5 e yakın beta artışına bakıyorlar hakkinzda hayırlısı olsun adetinize daha varsa yine baktırın değere
Morrrr 262223-- bilmiyorumki kafam çok karışık ilk defa kan değerim böyle çıktı adetime 2 gün var ve bütün belirtilerin var hepsi 10 gün önce başladı gec döllenme olabilir diye düşündüm bellki kan değerim yeni artış gösteriyor yanj gercekten çok karışık adet günümü beklicez baklm ama bi 2 gün sonra yinede kan vermeyi düşünüyorum adetim benim hep ayni gün olur aksama ya sabahı ya akşamı olurm inşallah olmam umudum kırılmaz çünkü bi düşük yaşadım bebek çok istiyoruz Rabbım kalbimize göre versin isteyen herkeze nasip etsin teşekkür ederim cvp verdiğiniz icin
262223-- Morrrr rica ederim anlıyorum sizi bende düşük yaşadım 31 Ekim’de 5 haftalık kürtaj oldum aradan 1.5 ay geçti rabbim tekrar nasip etti çok şükür adetinizin geçmesini bekleyin kendinizi strese sokmayın
Morrrr 262223-- strese sokmak deyilde bütün belirtiler var ve ilk defa kan değerim bu şekilde çıktı o yuzden merak ediyoruz baklm bugun yinr kan vericem ne durumda
minikmucizeemaak Morrrr Evet daha önce bir kaç kere daha 1.20 görüp adet olmuştum bu ay Rabbimin mucizesi oldu çok şükür 🤲🏻🥹🫶🏼
minikmucizeemaak Morrrr Amiinn Allah razı olsun istiyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin Rabbim 🤲🏻❤️