Minigininannesi Anneadayi23 önce oluyormuş da göbek bağı düşmeden enfeksiyon riski olduğu için artık yasak canım
Eceecim Anneadayi23 yıkamadılar yıkamasınlar da zaten göbeği düşünce biz evde yıkadık. Doktorumuz da o şekilde önerdi
PrensinAnnesi61 Minigininannesi Aa bilmiyordum ben de yıkanıyor sanıyordum en son yengem doğurdu kasım 2018 de ve yıkamışlardı aslında. Ne zamandır yasak şaşırdım şuan ben yıkayıp paklayıp tertemiz bana vericeklerini düşünmüştüm 😀
Minigininannesi PrensinAnnesi61 ben de 2018 temmuzda doğum yaptım o zaman yasak demişlerdi çok şaşırdım
PrensinAnnesi61 Pandolfini Hastaneden hastaneye fark edebiliyordu o zamanlar herhalde ama şuan yıkamazlar öyle diyorsanız. Zaten bebeğin vücudunu kaplayan şey bebeği koruyormuş diye okumuştum ondan dolayı savunmasız kalmaması için yıkanmıyor sanırım
1anne2bebek__ Yıkadılar hastaneden hastaneye değişir bence bu durum. Göbek de iyi kurulanırsa zaten bişey olmaz. Ben bebeğimi taburcu olduktan hemen sonra yıkadım göbekte çabuk düştü bişey de olmadı