2cocuklumoms Randevu bulamamıştım araya aldılar sağolsunlar 21+2 de girdim merak ettiğiniz şeyler olursa sorun cevaplarım 🥰
Hasret5506 2cocuklumoms bende Etlik Hastanesi’ne çok çok yakınım bildiğin en iyi kadın doğum doktoru kim ben yeni taşındım da,💐
Yeliizzzz 2cocuklumoms Merhaba, haftaya pazartesi günü bende detaylıya gireceğim. Memnun kaldınız mı, ne kadar sürdü ve herşeyi size tek tek anlatıp gösterdiler mi 😊 çok sordu sordum kusura bakmayın 🤭🌸
sema_nur68 2cocuklumoms bende 1 ay sonra gideceğim. 2li 3 lü yaptırmak istemdim ben. Direk detaylıya gireceğim. Sonucu geri kadın doğum doktoruna mı gösteriyoruz acaba?
Kubra1988 2cocuklumoms dokturunz kim acaba bende yeni gebeyim iki kez gititm iki farklı doktora pek memnun kalmadım burada kadirye hocanın ismini çok duyuyorum birde ona randevu alacağım ins
2cocuklumoms Bölümleri değişiyor sürekli jinekoloji bölümüne bakıyor gebe doktorları ama bugün gittiğim Dilara Kurt çok ilgiliydi kadriye Erdoğan ve Özge selver hoca soruları cevaplıyor yapman gerekenleri söylüyor çok memnun kalmıştım
2cocuklumoms Yeliizzzz yarım saatten fazla sürmüştür detaylıyı yapan doktor hanım hanmcıkdı güler yüzlü ben sormadan herşeyi anlattı zaten memnun kaldım iyiki gitmişim 👍🏻🥰
Kubra1988 sema_nur68 ikili üçlü bende yaptırmak istemiyorum bı tepki verdi mi doktorlar yaptırmak istemeyince
momshe Merhaba detaylı için nasıl randevu aldınız acaba? Özel takipliyim ama detaylıya etlik şehir hastanesini düşünüyorum. Normal kadın doğum randevusu alıp gittiğinizde detaylı istediğinizi mi söylediniz?
sema_nur68 Kubra1988 Yok hayır. İstemiyorum sadece detaylı yaptıracağım dedim tamam dedi. Sadece onun randevusnu açtı
Ayisigi_52 sema_nur68 peki detayliya giderken direkmi gidiyorsun yoksa yine kadin doguma randevu almak lazmmi
runkli0606 Etlik şehir hastanesinde berna seyhan var ben onunla başladım çok memnunum hiç değiştirmedim