Betulkaraa34 Hanımlar 36+4 haftalik hamileyim yavaştan temizliğe başlamak istiyorum sizce nerden başlamalıyım temizliğe☺️
Senayl34 Betulkaraa34 keşke burakmasaydin bu haftaya agirlaşmişsindir iyice yardım edicek olan var mı yanında tek misn
Esraliiii Betulkaraa34 canım doğum sonrais yap yorma kendini günlük temizliğini yap inceden cam perde doğum sonrası yap ben öyle yapıyorum
Dilsay Betulkaraa34 Bende 36. veya 37. haftaya bırakıcam☺️Hergün bir oda temizlerim yardımcı da olacak ben çok ağırlaşırsam yapmam tabii
Senayl34 Betulkaraa34 bende şuan 35+4 haftaligim dolap içleri mutfak dolapları vs bitti cocuk odası hazır yatak odasını komple cam vs yaptım mutfak bitti oturma odası perdeleri kaldı bugn onalrinda yıkarım bitiririm bekeldikce ağırlaşıyoruz bende tek başıma yaptım hepsini yavaş yavaş yap yorma kendini ben bı başladım geçen yatak odasından 1 günde çıktim akşam bı oturdum tabanlarim nasl sızlıyor oturunca fark ediyorsun acıyı
Betulkaraa34 Esraliiii oyle mi diyosunuz hic içim de rahat etmiyor yapasim geliyor ama karar da veremiyorum
Esraliiii Betulkaraa34 teksin zaten son haftalsrdasin dinlen bence üstünden geç ama perde cam kapı dolap kendini yorma yaparsın
Ay-5k Betulkaraa34 bende şuan 28. haftamdayım sağolsun görümcemle beraber sildik süpürdük ama ona rağmen çok yoruldum seni hiç düşünemiyorum canına yazık bol bol dinlenmeye bak doğum sürecinde tek ihtiyacın dinlenmiş bir vücut ve beyin
Betulkaraa34 Esraliiii gün gün yapcak istiyorum hani bi gün mutfak bir gün salon gibi yada 2 gün arayla boyle dogum. Yaklaştikca içim de tuhaf olur bizim kiz cok hareketli ☺️
Betulkaraa34 Senayl34 Tgcgkhn Esraliiii Dilsay vallahi is bitmez hanımlar ne kadar yaparsan yap suan panda gibi yatakta yuvarlaniyprum🤣 ama bir gun bir gun yormadan kendimi yaomayi düşünüyorum mutfak ust dolap kapaklarini silmiştim 3 hafta once esim dedi neden beni beklemedin yaptin yuksek yerlere de asla cikamam korkuyorum cok yuksekten zaten bide evim bodrumda yeni bina camlari su tutup yıkıyorum iki cam var evimde mutfak kör nokta ya bakiyor ben hic kendimi yormam yani ne zaman is yapsam kizim aklima geliyo aman ona bisey olmasin annelik ic güdüsü iste rabbim bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin❤️🥰
egesmommy Betulkaraa34 teksen kesinlikle cam perde işine girme canım ben tek olmadığım halde 36 haftada dün yaptım bugün çok kötüyüm bebişin hareketleride azaldı allahtan bugün kontrolümüz varda görcez birazdan
EdaByrc Betulkaraa34 ben geçen hafta mutfak dolaplarımı hallettim dün fırınımı sildim yarın buzdolabımı silcem cam silme işini doğumdan sonra kuran yapmadan önce kaynanam ve anneme yaptırmayı düşünüyorum onlar yapmazsa sadece camlar için birini tutmayı düşünüyorum
Betulkaraa34 EdaByrc mutfakdaki ust dolap.kapklarini sildim iclerini silmedim firini da domol ile sildim gecen hafta buz dolabini kaba taslak hallettim o kadar daha bisey yapmadim panda gibi yatıyorum 🤣🤣🤣🤣
Zeyzey055 Hic kıpırdama uzan olduğun yere riske atma kendini acelesi yok eşine yaptir yada ben 15 haftaligim bayram temizliğini eşime yaptiricam senin doğumuna ne kalmış ki aman He Allah korusun hiç elleme bacim sen
Betulkaraa34 Zeyzey055 yok bacım ellemiyorum zaten yuseklten cok korkuyorum düşücem diye, aklima doktorlar daki zenan geliyo merdivene cikip düşüyordu kan revan icinde kaliyordu hamileydi en buyuk tramvam o sahne o yuzden gerek yok bacim🤣
Senayl34 Betulkaraa34 en iyisi de içim rahat etmiyor anam benim 🤣🤣🤣 salona oturmuş perdelerle bakisiyoruz 🤣🤣 yiksam mi yikamasam mi diye eşim balkonda nargile aogra vs içiyordu perdeelr kirlendi odnn kalkıp çıkarayım 🤣temiz olsun evim yavaş yavaş yapym bayramda 3-4 günlüğüne gezmeye gidicem gelince evim mis gibi dursun 🤣🤣
EdaByrc Betulkaraa34 aman yat gitsin bende bu akşam robotu çalıştırıp evi süpürtcem bide tozları alırım 😂
Zeyzey055 Betulkaraa34 ciddiyim eşinin elinden geliyorsa yani alistirdiysan ona yaptir canim daha güzel yapıyorlar hem bastıra bastıra 🤭🤭🤪
EdaByrc Betulkaraa34 kocana yaptır bazı şeyleri ben öyle yaptırdım küçük odam var ona düzenlettirdim orayı ☺️☺️