Kizlaradinahersey Kızlar 32+4 teyim 3,5 saatlik bir yola gitmek için doktoruma yazdım doktor önermiyorum dedi , kardeşimin istemesi var ordada olmak istiyorum napayım sizce ? Kendi arabamızla gidicez dinlene dinlene gitsem 🌸 desteğe ihtiyacım var ☺️
1Mavimavi Kizlaradinahersey doktorunuz önermemiş burdaki arkadaşlarında Size git yada gitme diyerek sorumluluk altına gireceklerini düşünmüyorum Bu tercih artık kendinizin . Siz karar vermelisiniz bebeğiniz ve sizin için en doğrusuna
Yazmelegi_ Kizlaradinahersey doktor önermiyosa vardır bi bildiği bana mesela ilk zamanlar gideceksen eğer arabnin arkasına yatak yap yat arada in 5 dk yürü öyle git demişti ama şuan riskli hiç gitme diyor
beyzaturker56 Kizlaradinahersey ben şuan 25. Haftadayım doktoruma geçen hafta sormuştum 28. Haftada yolculuk planım var gidebilir miyim diye gidebilirsin dedi her saat veya 2 saatte bir mola verip 5-10 dk arası yürüyüş yap dedi ondan sonra da tatil planı yapabilir miyiz dedim yapabilirsin dikkatli olmak suretiyle demişti. Ama tabii her bünye farklı sizi takip eden gebeliğinizi sizden daha iyi bilen doktorunuz tavsiye etmiyorsa gitmemekte fayda var ama tabi yine tercih sizin 🌸
Kizlaradinahersey beyzaturker56 gebeliğimde şükür herhangi bir problem yok ama işte benimde aklımda soru işareti kaldı canım sağolasın