Tanembebek5 Sila66 evet evet elektrikliye o kadar para vermeye gerek yok bence 6 8 aydan sonra durmazlar zaten
Sila66 Tanembebek5 ay cok kararsız kaldım esım de salanmaya alısmasın dıyor sen bılırsın gene dedı ama bılmıyorum😂😂🤍
Sila66 Tanembebek5 😂😂ben bı dusuneyım gercı hepsı salamalı besıklerın onu da manul alayım olmadı ya😂🤍
Cayvarmiya Sila66 bende ikisi de var 37 günlüğüz elektriklide uyuyo hep memnunum balım ama 6 aya kadar falan anca elektrikli♥️ daha kullanmadım manuel
elifaycan20 Sila66 biz park yatak ve ana kucağını buradan aldık kuzum daha doğum yapmadım ama kurduk baktık kullanışlı güzel ana kucağına bayıldım ben almak istersen baya iş görür 🥰
Burcum Sila66 joie nin ana kucağı çok iyi. Kuzenim kullanmıştı, onun kardeşi kullandı şimdi bana gelecek. Hem sağlam hem de seviyolar. Elektriksiz alırsam mamma alırım baby bjorn e benzeyen☺️
Sila66 Burcum e-bebege bakayım bı dıyorum buyuk deposu var oraya goz atıcam bakalım cok kararsız kaldım😇🤦🏻♀️❤️
Sila66 Burcum evet torıum avm merkezıne yakın 🤍 2 katlı ya ust de arac gerec, alt kat kıyafet dur bakayım atarım ❤️
Hmyraltnts Sila66 Canım ben bu sayfanın internet sitesinden park yatak aldım çok fazla öneri üzerine gayet güzel memnunum. Ana kucağı hakkında bilgim yok maalesef ama sayfa dolandırıcı değil yani için rahat etsin İstanbuldaysan mağazasına da gidebilirsin 🥰