Aysunackbs Merhaba kızlar perşembe günü doğumum var anestezi doktoru spinal dedi ben asla spinal istemiyorum daha önce 3 defa ameliyat oldum ameliyathaneden çok korkuyorum o anı görüp yaşamak çok kötü ama anestezi doktoru spinalde daha az ağrı oluyor dedi doğru mu? Tecrübeli anneler ne önerirsiniz?
Yagmurcmn Aysunackbs ben genel anestezi olanla aynı anda girdim ameliyata ben gezerken o yatıyordu ayağa kalkmak daha kolay bugün 5. Günüm doğumdan sonra yalnızca bacaklarımın ağrısından duramıyorum spinalden diye düşünüyorum tabiki herkeste olucak diye bişey yok
Yagmurcmn Aysunackbs daha öncede kist ameliyatı oldum hatta bu doğumda kistimide aldılar 2 amelşyat birden oldum bacak ağrım olmasa hiçbişeyim yok turp gibiyim
323832 Aysunackbs spinal derim her ikisini de denemiş biri olarak spinal daha rahattı genelde kendimi zor toparlamistim yine doğum yapacak olsam spinali düşünürdüm
Nureda199 Bende spinal olacağım pazartesi günü,kendine gelmek daha kolay,genel anestezide duydugum kadari kendine gelmek zaman alıyormuş,sersem gibi hissettiriyormus
Ozoooo Yagmurcmn bende genel anestezi isitorum ilki spinal oldu memnun kalmadım odaya geçince uyanırmıyım hemen onu düşünüyorum