Love13 Kızlar tetanoz aşısı için aradılar sağlık ocağından şimdi aşıya çağırdılar da beni aşı sıkıntısı var bitiyor dedi siz aşı oldunuz mu sizce aşı olmalı mıyım zorunlu sezeryan olucam çünkü ben lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum 🙏🏼
SheeR Love13 bende zorunlu sezeryan olacağım doktorum iki doz da olmamı istedi onun isteği üzerine iki dozu da yaptırdım kafam rahat şuanda cok şükür hatta o zaman geldiğinde tam koruma olarak 3 kez daha yaptırabilirmişiz onu da yaptırmayı düşünüyorum sankii birdaha doğurursam uğraşmayım diye 😂
Eceee Love13 bende zorunlu sezeryan olacağım ikinci olduğu için ilkinde bir doz yeterli demişti doktorum öyle yapmıştık şimdi ki doktorum iki dozu da vurdur dedi ilkini bugün vurdurdum ikinci dozu bir ay sonra vurduracağım doktorlar öneriyorlarsa bir bildikleri vardır
minnakbebem Dilsay bende depremden önce olmamaya karar vermiştim ama depremden sonra mecburen 1. Yi oldum zaten ikinciye zamanım kalmamıştı acaba sorun olur mu diyordum ama iyi bari 😒
merve_bulut Bende oldum canım düşündüm sezaryenda olsa normalde olda ameliyathane ortamı bıçak iğne değecek nolur nolmaz dedim. Hatta 2.doz için arayacağız dediler
Karbeyazi25 Love13 ilk gebelikte 2 doz ikinci gebelikte aşı yetersizliği olduğu için ilk dozu olabilmistim