ozlem_uluocak 39+3 günlük olduk sabahtan beri akıntım var ama pembeydi az once kan pıhtısı gibi leke vardı pedde sabah muayenem var ama ne yapmalıyım bilemedim tecrübesi olanlar yardımcı olur mu lütfen?
Annesininbalbocugu ozlem_uluocak Bana kalırsa hiç üşenme kalk acile git bebek konusunda çok pinpirikliyim çünkü bizler hiç birşey yokmuş gibi düşünebiliriz ama keşke erkenden gitseydim demektense iyiki gitmişim demek daha iyidir Bence gidin derim 🙄
Annesininbalbocugu ozlem_uluocak Ne yaptın canım gittin mi acile nasıl oldun durumun nasıl bebiş iyi mi 🤔
Zeynozeyyo İstersen için rahat etsin git hastaenye ona göre de nöbetçi doktor birsey söler peki sncın fln varmıydı leke glmedn önce bnde39+1 im giçbir işaret yok
ozlem_uluocak Zeynozeyyo sancının nasıl olacağını bilsem ona göre yorumlicam ama ben adet zamanlarında bile ağrı çekmeyen biriyim. Sadece kasıklarımda ufak ufak baskılar var
Hanifeak ozlem_uluocak evet bekleniyor sanırım benden de gece geldi hemen gittik ama beni öyle 4 gün hastaneye gel git yaptırdılar açılmam olmadığı İÇİN sancımda vardı doktora görünüyordum nstye giriyordum ama hep kontrollü yani 😉 Niran evvel kurtarırsınız inşallah
Ecrindemet Nisaninda gelmis olabilir.Korkma bence Yarina ne kaldi🙈 Tabi yinede sen bilirsin canim benim🤗
ozlem_uluocak Annesininbalbocugu gece 4 de gittik açılmam oluyormuş ondan kanama yapmış nst de ağrılarım da göründü ama geri geldik . Acildeki doktor doğum için yatış yapılabilir hazırlıklı gel dedi ama bakalım şimdi normal kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek
Annesininbalbocugu ozlem_uluocak Hadi hayırlısi canım Allah bir avazda kurtarsın insallah 🤲🏼 Sağlıkla gelsin canım Dikkat et kendine fazla yorma kendini ne güzel korkulacak birşey yokmuş 🤗
ozlem_uluocak Evet kızlar hayırlısıyla doğum yaptım ama beklenen gibi olmadı çok şükür ıyiyiz ama henüz kucağıma alamadım. Şimdilik bol bol du edin bizim için ayrıntıları post açıp paylaşırım inşallah..
Annesininbalbocugu ozlem_uluocak Hadi gözün aydın hayırlı olsun canım Rabbim anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏼❤️❤️ Rabbim her konuda yardımcı ve yardimciniz olsun cümlemizin de insallah 🤲🏼