36+3 de aldılar bi anda olduğu için çok heyecanlandım ama sakin kalmaya çalıştım öğlen 2.30 da aldılar doğuma ameliyathaneye girdiğimde herkes çok güler yüzlüydü hoşgeldin nasılsın falan sohbet ettiler sonra uyandım ameliyathanede çok hafif sancım vardı bebeğimi sordum iyi dediler sonra odaya çıktım yavaş yavaş kendime geldim hemen küvöze alınmamış biraz bebek odasında takip edilmiş ama solunumda zorlandığı için almışlar küvöze ben evdeyim dün çıktım bugün de yanına gittim doktor iyiye gidiyo çabuk toparlıyo ama kilosu az kilosu alması lazım dedi bi yandan ödem atıp bi yandan da kilo alması lazımmış sürekli süt sağıp gönderiyorum bayramdan sonra veririz dediler ama tek sıkıntı kilo almasıysa ben evde sık sık emzirir kilo aldırırım yarın sorucam doktora doktorumdan çok memnun kaldım ve ben doğuma yakın sadece bi kere gittim son anda değiştirdim dikiş bantım çıktı bugun baktım yok gibi ipince bi çizgi var tek sıkıntım gaz sancım oldu biraz hemen çıkaramadım yavaş yavaş çıkıyorum şimdi tuvalete çıktıkca daha rahatım zaten ayaklandım lohusa yatağı bile yaptırmadım ne kadar çok yürüyüş o kadar çabuk toparlanış