Aylanursu Kızlar yaşayan varmı 9+5 haftalık olduk sürekli karnımda sağ tarafta bı ağrı oluyor gece yatarken uykumdan uyandıriyor aranızda yaşayan varmı
biryildiz42 Aylanursu seninle günlerimiz aynı. Bende de şişlik oluyor karnım sertleşiyor gazdır diyorum ama ağrılı oluyor sebebini bilmiyorum
Youngplanner Aylanursu ilk aylar adet olmanız gereken zamanlarda hafif ağrılar oluşabiliyo hamilelik ilerledikçe geçiyor belki öyle bişey de olabilir
Aleynacamoglu Aylanursu Bendede oluyordu ilk 3 ay rahim büyüdüğü icin normalmış esniyormuş fln oda biraz kramp giriyor gibi oluyodu bende 3. Aydan sonra azaldı. Telaşa kapılmayın hemen bebişlerimiz büyümeye çalişiyor yer yapiyorlar kendilerine ❤️👼🏼
Karbeyazi25 Aylanursu öyle şiddetli olabiliyosa yani uykudan uyandıracak kadar doktoruna gitmen faydalı olur progestan yazar ağrıları kasilmaları önlüyor
Aylanursu biryildiz42 Geçmiş olsun gaz değil ama böyle sabit sağ tarafımda ağrı var Çarşamba günü kontrolüm var bı sorucam bakalim
Aylanursu Aleynacamoglu teşekkür ederim canım korkuyorum açıkçası sükur kanamam falan hiç yok sadece gece bile uyandırması beni tedirgin ediyo biraz
Aylanursu Karbeyazi25 Bakalım Çarşamba günü gidicem kontrolüm var doktorum ön görürse başlarım yeterki iyi olsun☺️
Aylanursu Aleynacamoglu Çok sağol canım teşekkür ederim sağ sağlım kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi 🥰