Babyykmz Sibel_72 15+5te gittik 14 cm 120 gramdı. Doktor sizinkinin boyu biraz onde gidiyor dedi ama eşim cok uzun boylu dogmus ben bekliordm boyle bisey. 12+5te 8 cm olmasi gerekirken bizimki 12 cmdi
Sahradmla Babyykmz biyuu hatırlamıyorum ama bana 13 haftalıkken 200 gram dedi kilosu için çok fazla değil mi çok şaşırdım cunku
Babyykmz Sibel_72 doktor biraz zayif sizinki ama boyuna bagliyorum dedi normalde 160 - 185 gram filan oluyor bu haftalarda dedi. Yalniz bulantim olmamasina ragmen hic kilo almadim cunku istahim yok hic bisey canm istemior bende ona bagladim zayifligini
Babyykmz Sahradmla aslinda makineye gorede farklilik gosterebiliyor diyorlar mesela baska doktorda farkli bir gram soyleyebilir diyorlar cihazla ilgiliymis. Doktorunuzada bir sorun bakalm 200 gr cok mu filan diye bakalm ne diyecek.
ST55 Ben en son 18+6 da gitmiştim 220 gr dı yurtdısındayım burada bu dönemlerde boya bakmıyolar. Ama şaşırdım benden 3 hafta küçükler aynı grammış😳
Babyykmz Sahradmla ayni ben 😀 orda heyecandan hic kafama takilan bisi olmuyor eve gelnce canm sıklıyor 😀 ama eger doktora fazla gelseydi sana soylerdi muhakkak veya kafasi dalgindi yanlislikla 200 gr dedi bilemiorm