123esr_ Zeyneb_mihrap76 çok doğru ama bunun önüne nasıl geçerim ki gelmeyin desem eşim alınacak ama zorlu geçecek belliki
nur34_ 123esr_ ya duruma gore yol aliniyor zaten her allahin gunu misafr glmiyo gelenede bazen oluyorki tabak hazirliyosun birbiki kisi olunca bi kek yapiyosun kayinvldm sagolsun o konuda yardim ediyo bn tatli yapiyrm iki cesit o borek yapar kisir yapar salat tarzi seyler ypr gunu birlikte kurtariyrz yeni gelin gormesine baya gelen oldu bna 3 4 ay hemen hemen hergun her hafta birileri glyordu eminim bebek gormesinede bu sekil yardim eder oyuzden dolaba biseyler atmicm
123esr_ 5melekannesi ben kendim için kolaylık olur diye düşündüm misafir için kuruyemiş meyvesuyu yeter hizmet edemem
Aynenkanka 123esr_ perşembe doğurcam 2-3 hafta kadar önce sarma, börek çeşitleri, içli köfte, haşlanmış baklagiller, köfte bunları koydum
Senayl34 123esr_ bende sarma börek koyarım diye düşündüm ama annem başka şehirde evimin temizliği daha bitmedi 35+4 haftaligim ne çok ayakta durabiliyorum ne de oturabiliyorum hazır börek alırım marketten 4-5 paket koyarım buzluğa hazır patates kızartması alırım mantı alırım paket 🤣 köy dolaba kahvaltıda vs yemek için onun dışında kıyma alıp poşetlerin baget vs koyarım o an kim yanımda olursa geçsin mutafaga yapsın herşey elinin altında olsun yani herkes gittikten sonra da annem gitmeden dolabı buzlugu yemek doldurup gider yapmasa bile kayinvaldem gelir yemeegimi yapar