beyzariibyk hunilimom Hmm anladim canim sağ olasın yorumun için insallah bana da avantaj olur canim biraz tatlı ve normal doğum istiyorum nasipse,Rabbim herkese kolaylıklar versin inşallah 😊👍🙏
Simer beyzariibyk rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah son zamanlar cok zor cok iyi anliyorum🎀
beyzariibyk Simer Amin inşallah canım evet ödemler olmaya başladı bi de sürekli yiyorum yoruldum ahahhaha neyse sağlıkla hayırlısıyla gelsinlerde ❤❤🤗🤗
Zeynepz beyzariibyk evet bana da hep öyle derlerdi sinir olurdum 39 da doğurunca öyle diyenler hep sustu andjsnsn
beyzariibyk Zeynepz bende böyle susturmak isterim 😀 Allah hepimizi cahil gereksiz insanlardan korusun 🤲🙏
Mihramoms beyzariibyk yürüyüş çok yaptım ve hurma yedim hergün doğum başladığından itibaren de hiç yatmadım sürekli hareket halindeydim nst dışında gece 2 de hastaneye giriş yaptım 6 da kızım kuacagımdaydı çok şükür 😊
beyzariibyk Mihramoms anladim,teşekkürler yorum için Allah analı babalı büyütsün inşallah bir ömür 😊👶🤲🙏
29302930 beyzariibyk Arkadaşımın boyu gayet uzun, ama 42. haftada saatlerce sancı çekip, açılma da olmayınca suni sancıyla , sezeryanla zor bir doğum süreci geçirdi. Yani genelleme çok doğru değil sanırım kişiden kişiye değişiyor bu durumlar
Haptepsut 1.75 im 39+0 ız daha gelmedi benim kızım:) doktorum da sen uzunsun yaparsın normal doğumu şeklinde konuştu demekki bir ilgisi var
Pekii beyzariibyk 172 boyum ilk doğumum kızım 38+1 de 1 saatte doğdu hatta ebe hatası olmasa 5 dk da dogarmis yani hurafe bence genetik, çatı ve ıkınmayla alakalı annem de çok kolay doğum yapmış hep onun boyu da 1.65 civarı
Haptepsut beyzariibyk bu arada bol bol yürü bebeği kanala yönlendirme egzersizleri squat yap:) her gün merdiven çık in
MelBaby beyzariibyk 1.84 boyundayım. Eğer dediğin gibiyse bebek gibi bir doğum beni bekliyor 😀😀😀😀 uzun boylu olmanın avantajını göreceğim yıllar sonra hadi inşallah😀😀🐥