momssbabyy Zumzugukodummuzzingillatirim yaaa evet biraz dar benimki ama ne bilim nasıl dizayn edeceğimi bilmiyorum
Zumzugukodummuzzingillatirim momssbabyy o halde mimarlık hizmeti almanız en doğru sonuç. Evinizin şekli m²si mutfağın L si hangi tarafta salonunuzun yayın internet girişi nerde biz bunları bilsek kafamızda canlandırsakta çok bir işe yaramaz. Mimarlık hizmetinde en güzel şekilde sonuç alırsınız.
minikmucizeemaak momssbabyy Amin sağolun, videodan kesit yapıp ekran çekip atabilirsin biçimleri aynı olmadığı için bizim odalarımız sana hiçbir şey fark ettirmez en güzelini senin atman
momssbabyy Hallerimvarbenim ben pek sevmiyorum Amerikan mutfak ama mecbur işte mecburiyetten olmasa gitmem oraya
Hallerimvarbenim momssbabyy Bazıları çok şık oluyor kuzum sizinkinin tarzı renkleri nasıl bilmiyorum ama dayımın evinde mutfakla salon arasında uzun bir masası var mesela oda bölüyor hem çok şık duruyor
prematureannesi_ Amerikan mutfaktan gına geldi taşınacağız aldığımız evde Amerikan mutfak ama başka bir oda çıkaracağız çatı kaldırma yapıp yoksa gerçekten çok kötü ya hiç beğenmiyorum. Japon usulü kapatma yapabilecek şansınız varsa yaptırın derim.
momssbabyy Hallerimvarbenim akşam eve gittiğimde resim atıcam eşimde videosu var ev düzcede ben Tekirdağ’da olduğum için atamıyorum resim 🤦♀️
asyagibi momssbabyy amerikan mutfaklı evi olarak hiç memnun olmayanlardanım🤦🏻♀️ Yemek kokusu döküntüsü günlerce evden cıkmıyor yemek kokusu sürekli elimde bez dolap sil kulplarını sil cam ocagım var siyah durmadan toz al 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ nefret ediyorum çalışırken herkes seni izliyor misaifr gelince egilip kalktıkca oranı buranı sakla her açtığın dolabın icine düşecekler🤦🏻♀️
momssbabyy asyagibi ya bende sevmiyorum işte ama mecbur 🤦♀️ 1 sene idare edicem sen atarmısın sorun olmazsa eğer
asyagibi momssbabyy Vallahi canım yeni doğum yaptım gelen giden şimdi ev dandini yeni taşınmış halini bulursam atayım