Busraoz43 Selam arkadaşlar 22haftada fetal EKO bebeğin kalp yapısı bakılıyormus, yaşadığım şehirde uzman yokmuş bu alanda devlet Hastanesi’nde, özel de de bakmıyorlar dedi doktorum , aranızda yaptıran varmı mutlaka yaptırmak gerekir mi
Tugcemine Busraoz43 bebeğimin kalbinde parlaklık görüldüğü için yaptırmıştım doktorum kesinlikle yaptırmalısın demişti üniversite hastanesinde yaptırdım bende bir sorun çıkmadı ama bildiğim kadarıyla zaten ayrıntılı ultrasonda bakıyorlar diye biliyorum yanlış yönlendirme yapmayayım gene
Esraliiii Busraoz43 bende yaptırdım iyi ki yaptiridm çocuk kardiyoloji yapıyor zaten tıp fakültesi yaptırdım ben
BurcuArya35 Busraoz43 8 sene önce kızımda da istemişti Dr um şimdi tekrar hamileyim 22. Haftada tekrar yapılacak Ege üniversitesinde çocuk hastanesinde yapılıyor fetal eko zamani gelince tekrar yaptıracağım anne karnındaki bebeğin kalbini detaylı bir şekilde inceliyorlar
Busraoz43 Detaylı ultrason da bı problem görülmedi ama yakın şehirde vs araştırıp yaptırsam mi bilemedim Kütahya da uzman yokmuş maalesef
Htcdgrl Kızlar Sems64 doktor bana da kalpte kireclenme var fetal dna testi yaptırabilirsin dedi siz bebeginizi sağlıkla aldınıx mı kucağınıza
Htcdgrl Nurcan3437 benden doktor fetal eko istmedi sadece dna istedi ben yaptırmadım insallah 32. Haftamızda tekrar gidicem perinatoloğa plesenta aşağıda olduğu icin onada tekrar baktırıcam insallah
Nurcan3437 BurcuArya35 ben 19. Haftada girdim kalbinde delik var dedi ama cogu kişide duydum Allah hepimize sağlıkla kavusmayı nasipmetsin
Nurcan3437 Htcdgrl acaba özel mesaj atmayı biliyorsanız bana döner misiniz ben bilemedim bireysel konussak olurmu
Busraoz43 Nurcan3437 çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz kalbine baktıramadik fetal eko olmadığı için yasadigim yerde ultrason da normal gözüküyor ama