Ecemsuakpolat_ Kızlar hayırlı kandiller yarın sabah saat 7 de sezeryan olarak doğuma alınıcam bebeğim 35+2 günlük aşırı sancılarım olduğu için erken doğum olucak 2750 gr kilosu sezeryan olan tecrübelrini yazan olursa çok memnun olurum
Mothertea Ecemsuakpolat_ sağlıkla kucağına al canım doğumdan cıktın ilk ağrıyı hissettiğin an ağrı kesici yaptır hiç ağrı çekmezsin sonrasında umarım bende öyle oldu bolca ama bolca sade nescafe ve kayısı hoşafı gaz ve tuvalete çıkman gerekiyor çünkü nescafe ağrın olmaması için spinalin tek çaresi sade kahve bolca yürü bolca ağrın olsa bile hep kalk aksamları ve kalın çorap al yanına ameliyattan odaya geçince titreme geliyor bu normal korkma su gibi geçsin inş 🌸🌸
Nurr_22_22 Ecemsuakpolat_ öncelikle hayırlı olsun canım sakın korkma İnan bana korktugun gibi geçmeyecek acı ağrı hissetmiyorsun ama cekistirmeleri hissedersin o da can yakan bişey değil ilk ayağa kalkışta önüne bakma basın dönebilir ve uyusuklugun geçtiğinde çok yatma ne kadar yürürsen o kadar çabuk toparlaniyorsun yanında kahve bitter çikolata kayısı suyu ya da hoşafı götür çünkü gaz çıkarman gerek yardımcı olur sana kahve de baş agrini engeller
Hallerimvarbenim Ecemsuakpolat_ Canım doğumdan sonra başını çok hızlı hareket ettirme sağa sola çok çevirme bol bol ama çok bol su iç devamlı sade nescafe iç değilse anestezi çok kötü vuruyor ve inan ameliyat yerinden daha çok kötü etkiliyor.
Ecemsuakpolat_ Mothertea allah razı olsun bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim yanımda da eşimden başka kimse olmıcak biraz korku telaş bilinçsizlik var ğstümde söylediğin herşeyi çok dikkate alıcam teşekkür ederim 🥰
Ecemsuakpolat_ Nurr_22_22 teşekkür ederim bilgilendirmen için allah razı olsun hoşaf yapamam bugün belki ama kayısı suyuda iyi gelir mi ?
Nurr_22_22 Ecemsuakpolat_ gelir tabi ama katkı maddeli olduğu için fazla içme ben gece boyunca 2 bardak içtim faydasını gördüm birde fazlası bebeği ishal de edebilir
Ecemsuakpolat_ Hallerimvarbenim nescafe aşırı şart demek ki bir çok arkadaş öyle yazmış kesşnlikle çok içicem söylediklerine de çok dikkat edicem canım allah razı olsun teşekkür ediyorum
Ecemsuakpolat_ Nurr_22_22 teşekkür ederim bilgilendirdirdiğin için canım benim ben de iki bardak içerim o zaman 🥰🤍