Turna44 Elenor 20+4 üm bugun banada dedi tamamen kapatmış ilerleyen zamanlarda bir ihtimal çıkabilir dedi. 1 ay sonra tekrardan çağırdı. İlişkiyi kesinlikle yasakladı. Hatta devlette bile sana sezeryan yapamazlar üniversite hastanesine gitmen lazım dedi
Elenor Turna44 Allahım yardımcımız olsun her doktor farklı konuşuyor bu konuda iş yapmayın vs dedi mi sadece ilişkiyi mi yasakladı? Ve bir sorum daha var kanama falan oldu mu hiç Allah korusun
Turna44 Elenor ilişki yürüyüş bide ağır işi yasakladı kanama olmadı ama stres yaptım baya hayırlısı olsun
Merve171214 Elenor 21 haftalıkken öğrenmiştim ben tamamen kapalıydı doğuma kadar sürekli yattım iş yapmadım plesenta yukarı çıkmadı sezaryen oldum hiç kanamam olmadı
Gzd9410 Benimde 12haftalıgız plesantanm aşağıda dedi dinlen dedi ayakta cok durma ağır kaldırma normalmı bu durum bnde cok mu erken başladı acaba cok endişeliyim
_tuuggcce_ Gzd9410 hayır, bana da 11+4te söylenmişti. Rahim büyüdükçe yukarı çıkıyormuş çok büyük ihtimalle. Ağır iş yapmayın