Nurak78 7 haftalik hamileyim ama kasik agrim var cok değil yatinca geçiyor acaba bu sıkıntımi var carsamba randevum var
gulten_01 Nurak78 Benimde kaşık ağrım çok fazla oluyordu regl sancısından daha fazla bir ağrıydı doktorum bana kanama ve daha farklı bir durum olmadığı sürece kaşık ağrısı çok normal kasık ağrın olmazsa asıl normal değil dedi bebek anneye tutunmaya çalışıyormuş ve vücûd hormanel değişime uğruyormuş yani dileyeceğim o ki korkma ama için rahat etsin istersen kontrol zamanı doktoruna sorabilirsin
Karsubng Nurak78 hamileliğiniz boyunca hep ağırlar olacak özellikle kasık bel ağrısı batmalar her haftada oluyor ben 38im tüm hamileliğim boyunca ağrısız günüm çok az olmuştur hele günler zamanlar aman aman 😚😚🤦♀️🤦♀️
Nurak78 Kanamam yok cok şükür cok ayakta kaldigimda agrim oluyor ilk gebeligim biraz tedirgin oluyorum
09-11-22 Nurak78 ben 23 haftaligim bende hâlâ var kasık ağrısı doktor çok normal olduğunu söyledi kanama olmadığı sürece. Yakın cevremde hep kızın olacak kız aşağıda olur demişti ve şuan kızım olacak inşallah 🤗🤲🏻❤️
Sevimozsuer kimyasal gebelik yasadim, simdi de gecikmem var 1 hafta gecti 2 3 gundur kasiklarimda belimde agei ve sanci gibi birsey var bi kac gun asiri uykum oldu ama bilincli bir dollenme yapmadik yasayan var mi yada bilgisi olan
muser24 Benim de ağrılarım oluyordu, gerçi hala ara ara oluyor da neyse, doktorum yatınca dinlenince geçiyorsa korkma demişti