Moruk07 Ya bugün detaylı ultrasona girdim makat geliş yazıldı bukadar erken bilinmesi nasıl oluyor ki makat geliş doğuma yakın belli olmaz mı normal yada başka geliş şekilleride var tabii ama 21 haftadayım değişir heralde aynı durumu yaşayan bilgisi olan varsa sevinirim cevaplamanıza
etkafa Moruk07 benim ki 18 haftadan beri makat geliş şuan 24 üm hala dönmedi ama doktor daha döner diyo
meva_asil_moms Moruk07 29. Haftada bas gelişti halen daha öyle 35 haftaligiz haftanız küçük daha sürekli yer değiştiriyorlar son anda dönen bebekler de oluyor
27ozlem Moruk07 daha çok küçük o sürekli içerde döner durur çok normal. 3 hafta önce gittiğimde baş gelişti geçen hafta gittiğimde makat gelişti. Önemli olan doğuma yakın hangi pozisyonda olduğu.
Salis48 Moruk07 Daha çok erken merak etme. 36.haftada çatı muayenesi ve gelişine bakarlar ona göre yol çizer doktor.
Daisy0000 Moruk07 23te makattı,25te başa döndü ,27 de tekrar makata dönmüş, suan 30 gireceğim yarın kontrolüm var yüksek ihtimal hala makat çünkü göğüs altım dolu baya ,kafasını orada hissediyorum.Doktorum 37ye kadar döner sorun yok dedi
elifcicek_07 Bebeğin duruş şekline makat geliş diyorlar detaylı çok erken haftalarda yapılıyor sanırım o zamanlar bizde makat geliştik. 22 den sonra bir değişti şimdi 36 haftalığız hala normal doğum pozisyonunda çok şükür daha haftanız çok erken telaş etmeye hiç gerek yok bebek büyüdükçe kafayı taşıyamıyor ve kafayı aşağı çeviriyormuş eğer dönmezse son dk doğumda bile dönüyormuş çok erken daha haftan sal gitsin o yolunu buluyor inan :)
Senayl34 Moruk07 döner canım benim 27 ye kadar öyleydi sonradan döndü 35 haftaligim şuan ama oturarak dönduremezsin hamilelik yogası var YouTube de onalri izleyip hareketler yaparsan daha kolay döner
MinelHaapy Bol yürüyüş önermişti ama ben fazla yürümedim evde sürekli hareketliydim sabah bi kalkarım akşama kadr oturmam 😏
GirlGossipgirl Bende 35+6 daym hala makat geliş. Yürüyüş yoga spor hepsini yapıyorum ama hala dönmüyor inşallah döner
Sezenn_ Moruk07 rutin muayenede de bakılıyor hep söyleniyor hep bu durum elbette değişebilir daha zamanınız var 🌸
Ay-mom Moruk07 banada aynısı dendi geçen hafta kasık ağrısıda yapr dedi doktor. Ama daha küçük olduğu için döner ini ferah tut dedi
Bet1 Moruk07 14 16. Haftalardan itibaren kağıda yazarlar gayet normal canım ayak geliş baş geliş makat geliş. 30 lara doğru geliş şekli belli olur tabi son ana kadar dönenler de oluyor simididen takılma buna. Ama yazmaları çok normal merak etme
Tugba54_ Moruk07 benimde 31 de makat gelişti doktor daha vakit var dönebilir 37 ye kadar vaktimiz var dedi bayramdan sonra gidicem inşallah dönmüştür