Gamzebzk06 Kızlar merhaba bugün 21 haftalık olduk ama hareketlerini çok az hissediyorum ilk hissettiğim zamanlar çok kipirdiyordu şimdi duruldu çok nadir hissediyorum normal mi acaba endişe duyuyorum :(
Esraszr Gamzebzk06 canım büyüdüğü için yer açısındanda olabilir. Yinede çikolata ye. Vişne suyu içip sola yatıp bekle o zamanlarda daha hareketli oluyorlar
Burcuuuuu Gamzebzk06 benim de öyleydi bazen bi iki gün hareket etmediği oluyordu şimdi 31 im masallah cok hareketli ama yine dikkat edin siz
Zhrtsdmrlnk Gamzebzk06 ayni canım benmde tamda 21 22 hafta arasında 3 gün hic kipirdamadi hissetmedim kalp atışı için sağlık ocağına gttm kalp düzgün atıyordu doktoruna gittim çok normal dedi
Gamzebzk06 Esraszr gün için de hareket etti ama işte insan telaşlaniyor dokunuyorum dokununca hareket eder mi diye ama yok erken mi acaba daha dokunmak için :)
Gamzebzk06 Burcuuuuu ya daha hissetmiyorum dışarıdan da saçmalıyorum işte sadece sertlik hissediyorum sonra başka yok 😀 çocuğu rahat bırakmıyorum
Gamzebzk06 Esraszr inşallah rabbim o zamanlarida göstersin annelik iç güdüsü galiba en ufak şeyde bile düşünüyorsun :)
Gamzebzk06 Burcuuuuu kesinlikle birlikte öğreniyorsun hele iç gudulerle daha çok hareket etmeye başlıyorsun rabbim herkese nasip etsin
Esraszr Gamzebzk06 bende öyle valla :) gecen haftalarda hissedemedim. Gece doktora gittim. Nts bağlanınca hareketlendi. Ultrasondada görüldü. Rahatladım 😊
ikizlerimveannesi Gamzebzk06 o haftalarda normal canım bazen iki gün falan hissetmediğim olurdu 24-25 ten sonra düzene giriyor