SU55 Merhaba anneler, 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmam gerekiyor. Eşim askeri personel yanımda olmayacak. İkimizin kan grubu sonucu gerekiyormuş. Eşimin ehliyet fotokopisi yeterli olur mu ? Nasıl olması gerekiyor yaptıran bilgi verebilir mi ?
designermoms SU55 olur belge yeterli biz de eşimin ehliyetini fotokopi çektirdik Önce kan veriyorsun indirekt coombs testi sonra negatif çıktığında kan uyuşmazlığı iğnesi vuruluyor. Devlete mi gidiyorsun bilmiyorum mor reçete ile veriliyor iğne ben özele gidiyorum bana eczane reçeteli fiyatına 1176 TL dedi özel oluyormuş Eczacılar odasından 40 TLye aldım vurdurdum. Devlette de vuruyorlarmış ama önce muayene olman gerekiyormuş benim o kadar vaktim yoktu
ragi7012 SU55 ben 8. haftamda vuruldum herhangi bir sey istemediler kan uyusmazligi oldugunu hamile oldugumu ogrendigimde belirtmistik sadece. Ehliyet veya e-nabizda kan grubu gorunuyor oradan yararlanabilirsiniz umarim
Eceee SU55 ben oğlumdayken özelde sadece sözlü olarak söyleyip reçete alıp yaptırmıştım belge istemedi
SU55 designermoms designermoms sağlık ocağım devlet hastanesine yönlendirdi ücret ödemeden halledebilirsin dedi. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim 🤗
Busradundar10 Ben ilk haftalarda vuruldum devlet hastanesinde yarım saatlik bir yatış gösteriliyor ücret ödememen için okadar benden eşimin kan grubu belgesi vs istenmemişti
SU55 Busradundar10 eşim yanımda olmayacak. Kargolamasını isteyecektim. Acaba sadece ehliyetinin fotoğrafını göstermem yeterli olur mu nasıl olur bilemedim
designermoms SU55 rica ederim orda yaptırmanız daha iyi benim randevu bulacak muayene olacak vaktim olmadı bir gün içinde halletmem lazımdı Böyle önemli bir iğne için de o kadar para istemeleri çok çok kötü bir şey Halledersiniz inşallah geçmiş olsun 😍
Busradundar10 SU55 yani bilmiyorum her yerin işleyişi farklı sanırım çünkü benimde eşim yanımda değildi en başta doktoruma muayene oldugum zaman söylemiştim eşimle uyumsuzluk oldugunu o şekilde ufak bir kanama olunca da vuralım dedi bu kadardı yani herşeyi sözlü bi şekilde hallettik
SU55 Busradundar10 çok geçmiş olsun, cevabınız için çok teşekkür ediyorum 😊 sağlıkla kavuşun bebitonuza 🥰❤️
SU55 hunilimom çok teşekkür ederim, umarım bizde o şekilde halledebiliriz. Cevabınız için çok teşekkür ediyorum, sağlıkla kavuşun 🥰❤️
Eceee SU55 muayene ücreti vermiştim eczaneden 600 tl ye alıp sağlık ocağında yaptırmıştım oğlum 5 yaşında şimdi tekrar haftam gelince aynı şekilde yapacağım. Yaşadığınız şehirde devlet hastanesi kalabalık olmuyorsa ücretsiz yaptırabilirsiniz burada çok kalabalık