Deletedmom_50 Kızlar ayağa kalkınca beyaz akinti oluyo bütün hamieikte olan yatınca bisey yok o normal mi akıntısı olan var mı beyaz kokusuz şeffaf akinti
myangelson Deletedmom_50 normaldir o hamilelikte olan akıntı gibi anlattığın. Önemli olan enfeksiyon vs olmasın kokulu sarı vs
Mavinin_kadini Deletedmom_50 bende de aynı durum var normal. Yataktan kalıyorum arada oturuyorum evin içinde geziyorum. Dışarı zaten yasak. Bebek herşeyden önemli. Korkma içini ferah tut
Havvagks Deletedmom_50 o kadar iyi anlıyorum ki 17+2 olduk hayırlısıyla 30 olsaydık bi bugün kontrol vardı normalde 20. Haftada bebek kendini toplamaya başlar seninki erken toplamış yüzüstü yada sırt üstü yatma dedi bi sıkıntı olur mu acaba geri kalan herşey gayet güzel dedi
Deletedmom_50 meliiisoz inanirmisin herseyden korkar oldum hayırlısı ile bi kucağımıza alaydik Rabbım nasip eder inşallah
meliiisoz Deletedmom_50 seni çok iyi anlıyorum canım bende senin gibiyim akıntın sarı yeşil kokulu ve çok yoğun olmadığı sürece korkma hepsi normal biz çok ayakta kalmadığımız için çok olmuyor ama arkadaşım sırılsıklam oluyo resmen diyordu
Deletedmom_50 meliiisoz yok canım ben de hic kalkmıyorum bi bugün kahvaltı hazırladım kendime o onun harici hep yataktayim
myangelson Deletedmom_50 çok şükür korkma normaldir o akıntı da. Bol su içmeyi ihmal etme sen yeter bir de probiyotik beslen yoğurt kefir vs ağırlık verirsen vücudunun da bağışıklığını desteklemiş olursun
myangelson Deletedmom_50 rica ederim canım o yollardan gectigim için çok iyi biliyorum stresi korkuyu
Deletedmom_50 Kızlar bayramda yatacakmisiniz ben yatacam bayram günü valla ne yapiyim evladım için hiç mi hiç bayram hevesi yok
Deletedmom_50 Esragungor34 ay hiç sorma doktor sadece 15 gün dinlen dedi oda bayram günü son buluyor ama ben yinede dikkat edecem canim o yüzden yatacam inwnirmisin hiç heves felsn kalmadı
Esragungor34 Deletedmom_50 kaç aylık hamilesin ben 24. Haftamdayim bir hafta oldu serklaj olalı ama doktor bana doğuma kadar böyle uzanicaksin dedi nasıl dayanicam böyle zaman geçmiyor uzan uzan