Zeyno800 7 yildir uğraşıyorum coocgum olsun diye Fsh yüksek yumurta kalitesiz Bir umut gebelik testi yaptım negatif 😥
minikmucizeemaak Zeyno800 Allahım tez zamanda sağlıkla nasip etsin 🤲🏻 Tedavi falan görmediniz mi 7 yıl baya uzun bir süre
Tubayo Zeyno800 vazgeçme maddi durumun müsaitse bir daha dene tüp bebek 7-8 kez deneyen var. Sen yeter ki vazgeçme ve üzme kendini
mhmtsmy Zeyno800 dr Buğra buyrukçu var Ankara’da benim de 10 aydır olmuyor eğer 1 seneden sonra olmazsa ona gitmeyi düşünüyorum ama inşaAllah gerek kalmaz…Siz de bir bakabilirsiniz instagramdan hesabına…yumurta kalitesi için vs antioksidan ile vücudu desteklemek gerekiyor diye biliyorum ben bu ara ona başladım
Cicegim38 Zeyno800 hamileyim ve senin icin dua edidem rabbimden umut kesilmez rabbim senin kucagini boş cevirmesin inşallah tez zamanda sende Anne olmayi tadarsin inşallah rabbimin bildigi vardir umutsuzluga kapilma isyan etme sakin Hayirlisiyla versin hayirsizsa vermesin rabbim kötü düşünme ben inaniyorum rabbim sana cocuk vericek ve sen çok guzel anne olucaksin uzulme sakin RABBİM TÜM COCUK İSTİYENLERE ANNELİK BABALİK DUYGUSUNU TATTİRSİN İNŞALLAH ÜZÜLME OLURMU 😍
Zeyno800 minikmucizeemaak tüp bebek denedim ilk kez hamile kaldım tutu ama boş gebelik oldu 😥kürtaj oldum
minikmucizeemaak Zeyno800 Tek sorun söylediğiniz yumurta kalitesi ve fsh mi instagramda mfk diye biri var onu deneyen çok oraya da bi bakın isterseniz
minikmucizeemaak Zeyno800 Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşAllah 🤲🏻🥹❤️
263426 Zeyno800 devlet destekli olarak üniversite hastanesinde denesen olmazmi ben öyle yaptım tüp bebek
Zeyno800 Cicegim38 güzel duan için cok tesekur ederim cnm Bazen yoruldugumu hissdyrm .her ay şunu kulan bu macunu al şu vitamini al sıkıldım Rabimden umit kesilmez tabi ❤🤲
Sevimozsuer kimyasal gebelik yasadim, simdi de gecikmem var 1 hafta gecti 2 3 gundur kasiklarimda belimde agei ve sanci gibi birsey var bi kac gun asiri uykum oldu ama bilincli bir dollenme yapmadik yasayan var mi yada bilgisi olan
Aysennnnnn Zeyno800 canım mfk tüp bebek kadar pahalı değil faydasını gören de çok hatta ben de 2 aydır kullanıyorum. Yumurta rezervim düşük. Tavsiye ederim. Bir de prp uygulaması var o da işe yarıyor diyorlar bi araştır.
Cicegim38 Zeyno800 aman milleti boşver agzi torba deyil buzesin takma kafana uzulme sen Rabbime sigin benimde 2 sene sonra oldu herkes laf etti cocu olmuyo diye deli diyen bile oldu rabbim sonradan verdi Vardir bi bildigi rabbimin sen umutsuzluga kapilma ❤️
Zeyno800 263426 eşimin sigortali degil ama sorduk onu cnm özel de yptm 3 ay önce 13 yumurta toplandı ama 1 sağlıklı kaldı tutu ama boş gebelik oldu 😥😑
Kanatsiz_1_melek Zeyno800 ah o yumurta kalitesini yüzünden hep bebek sahibi olamıyoruz çareside yok😵💫