Banusametailesi Kızlar çalışan bir anneyim ve ayakta çalışıyorum artık çok yoruluyorum 28 haftalik şu anda doğum iznine tam olarak kaç haftalikken çıkıyoruz
mihribanuzun Banusametailesi 32 haftalıkken diye biliyorum. Çalışmak isteyenler içinde doktorlardan çalışabilir raporuyla beraber 37. Haftaya kadar çalışabiliyorlar.
Tusse18 Banusametailesi başları nasıl atlattınız benimde işim ayakta ağır bir iş 7 haftalığım bulantım oluyor ağrım oluyor dayanamıyorum hiç çok kararsızım çıkmakla kalmak arasında ☹️
Slxkldk Tusse18 canım ben 2 ay izinliydim üstelik oturarak çalışıyorum çok kötüydüm hep 5 gün 10 gün şeklinde 40 gün rapor aldım 15 gün filan da hastane de yatmıştım hemn hemn 2 ay hiç gitmedim
Tusse18 Banusametailesi ben çıkçam büyük ihtimalle 😒 sen iyi dayanmışsın az daha sıksan dişini 32 de çıkabilirsin
ballikedii Tusse18 canım benim ilk 3 ay düşük riskinden doktorum rapor yazdı sürekli ilk 10 yün olarak sonra 40 günlük halkım doldu heyet raporuna geçildi onda 60 güne kadar yazılmıyor 1 yol içinde. Şuan 28+1 im 14. Hafta işe başladım
Slxkldk Tusse18 ben aldım canım ama ocaktan önce aldım ocak sonrası doğumda lazım olur diyeç ocakta sıfırlanıyo. Bir de ben çok kötüydüm sağlık ocağı özel hastane ve devlet acil derken 40 a tamamladım torpille filan değil öyle düz aldım
Serap-asel Banusametailesi doğumdan önce 8hafta doğumda sonra 8hafta izinlisiniz ama doktor rapor verirse çalısabılır dıe 37.haftaya kadar calısabılırsın izinlerini doğumdan snra kullanabılırsn