fizikcianne Kızlar merhaba. Biliyorsunuz ki bebek 12. Haftaya kadar anneden beslenmiyor. Yani 12. Haftaya kadar canımız cips istese veya herhangi bir abur cubur. Zararı olur mu acaba? Sonuçta anneden beslenmiyor. Bilemedim
Busra1d fizikcianne canım istediğin zaman istediğini yiyebilirsin çok abartmıycakkk şekilde ben öyle yaptım çok şükür bi sorun yok 🫶🏻♥️
Sedavedoga fizikcianne ilk 14 hafta ne yediğinin. Bir önemi yok canım ama yinede kendini daha iyi hazırlırmak için çok fazla o tarz gıdalar tüketme derim çünkü doktorlar rahat bir hamilelik için ilk 14 hafta kilo almayı önermiyorlar.
Minaesra fizikcianne anneden beslenmiyor olabilir fakat sizin sağlığınız açısından da iyi değil, siz sağlıksız olursanız bebekte etkilenir bu durumdan. Benim ebem kesinlikle abuc cubur yeme Cola vs. Gibi şeyler tüketme dedi. Ha çok canın ister çok az yersin mesela iki - üç tane cips yersin ama fazlası zarar.
AsyaCngz55 fizikcianne abartmadan canımın çektiği her şeyi yiyorum çok şükür gayet iyi gidiyor her şey. Yasak yiyemem dediğinde hep zararlı şeyler çekiyor insanın canı 😅
_Kubraaa_ Bana göre bebek etkileniyor. Ben dikkat ettim. Hamile olduğumu öğrendiğim an tüm zararlı yiyecekleri içecekleri bıraktım. Benim önceliğim bebeğim, keyfim değil. Herkesin kendi düşüncesi .
elifsen alkol, sigara, kabuklu deniz ürünleri, dip balıkları ve bilmediğiniz tropikal meyveler hariç hamilelik boyunca canınızın çektiği şeyleri abartmadan yiyin tabi. paketli gıdalar her zaman zararlıdır zten