Naz14 biz 11 ay bekledik olmadi, her ay denedik doktora gittik felan sorun yok guya ama cocuk olmuo. Herkesin hamile misin sorularindan bezmistim , evlilik yildinumumuzun oldugu aya girdik 12. Nci aya. Dedim nolur insallah bu ay olurda ikimizde guzel bi yildonumu hediyesi olur ddim. Ben isyerine gittkm adetimin gecmesinin 3 ncu gunuydu. Ben heray oldugu gibi gittim 3 tane test aldim sonraki gunlerdede yaparim test die. İsyerinde tuvalete girdim yaptim testi, allahtan kimse yoktu ofiste, ben aglaya aglaya bagirabagira cizgiyi grunce titremeye basladim. İnanamadim cunku. Hep esime supeiz yapmak istemistim ama heycandan hemen aglaya aglaya onu aradim. Oda sehir disinda yaptiklari insaata gitmisti aksam evde olacakti. Bunu aradim ve soyledim noldu dio bi korktu anlatamam. Dedim hamileyim test yaptim. Anlamadi iki defa daha soyledim. Meger o da orda agliyomus, sus dio bana bisy deme seni duyamiyorum kalbimin gümbürtüsünden dio😀 gece eve geldi cok tuhaf bisy, o bana bakio ben ona bakiom , hem utanioyoruz birbirimizden hem mutluluktan ucuyoruz hemde şaban gibi gulup konusmadan duruyoruz. O geceki huzurla uyudugum uykuyu hicbizman uyumamistm💝