Melisct94 Peri1 Adetime göre 6 haftalığım tam bugün kesemi gördü 7mm dedi haftaya gel bebeğide kalp atışınıda duyarız dedi doktorum. 10mm olunca kesede kalp atışıda duyuluyormuş öyle dedi
Tlngzz fizikcianne benimde 2242 ydi kese göründü kalbini ne zaman duydunuz ben geçen perşembe gitmiştim 2242 olduğu gün kese gördük bu perşembe de gideceğim kalp atışı duyarmıyım sizce
fizikcianne Tlngzz kalp atışı betaya göre değil. Kalp atışı haftaya göre duyulur beni doktorum 7. Haftamda çağırmıştı kalp atışı için. Suan biz 8+3 üz
mamacita_ Peri1 vajinal muayenede 4+4 de gördük ama minicikti nokta kadar sanki korkmayın inşallah görürsünüz bende keseye girmesi için çok bekledim erken öğrenince
Aysuaydin_03 mamacita_ büyük ihtimal vajinal bakar rahim yan benim çok görünmüyor karından inşallah güzel sonuçlara
NarinEmrahhh Peri1 adet günün önemli değil kese oluşumunda daha çok beta hcg kan değerin önemli benmde o zamanlarda görünmedi 6+4 de gördüm gec döllenme oluyor
MerMell Bende de 5.hafta kese net görülmedi. 6+3 te kese ve yolk kesesi göründü . Şu an 8+5 oldu bugün kalp atışlarını duymamız gerekiyordu ama embriyo net görülemiyor hamilelik devam etmiyor alınması gerekir dendi kızlar ne yapacağımı bilmiyorum 😔
Guzelligim Peri1 5+2 de göremedik haftaya tekrar gidecem bhcg göre çok küçük dedi insaAllah haftaya görürüz
Branneguncesi Peri1 bizde 5. Haftada keseyi göremedik hatta kimyasal gebelik bile olabilir dedi doktor 6. Hafta da sadece keseyi görebildik bebeği göremedik daha sonra çok şükür bebeğimizi de gördük 🙏😍