ilknurakdogan1 Hamile kalmadan önce lazere gidiyordum ve neredeyse yüzde 90 ı gitmişti şuan 4 aylık hamileyim göbek ve özel bölge de artış oldu özellikle özel bölge de çıkmayan yerlerde bile çıkmaya başladı . Sizlerde de böyle oldu mu olan var mı ?
Azra00 ilknurakdogan1 bende lazere gidiyordum ama çoğalma olmadı sadece özel bölge bebek tüyü gibi sarı çıkıyor ama normalde de tüylerim azdı
Atiyeg ilknurakdogan1 aynı durumu yaşadım bende 33 haftalık hamileyim şuan biten heryerimde tekrar küçük küçük çıktı hiç ellemedim inşallah dökülür doğumdan sonra
turkuaz_ ilknurakdogan1 benimde öyle oldu doğumdan sonra özellikle özel bölgeye odaklanıcam yeterki orası bitsin diğer yerleri gerekirse kendim alırım
5melekannesi ilknurakdogan1 Kişiden kişiye değişiyo benimde dökülme çıkmama azalma vs oluyo şaşırıyorum hatta bazen almadan nasıl yok oluyo diye hormonlara bağlı sanırım
MELTEMSU Hormonal oldugundn dökülür diyorlar bnde sadece genitalde çıktı oda bebek tüyü gibi karnım çok.killandi lazer değmediği halde doğumdan sonra dökülüyor diyorlar ama bakcaz