Ve benim hikayem.. Öncelikle
@adm teşekkür ediyorum bu kadar bilgilendiren bir uygulama ve küçük mesajlarla beni mutlu eden mesajlar için🙏en başından bebek sahibi olmak için 1 sene uğraştım ve küçük bir tedavi ile rabbim bana da nasip etti. İlk 3 ay düşük tehlikem vardı çok dua ettim rabbim kucağıma almayı da nasip et diye. Velhasıl kelam 34.haftaya kadar geldik bu haftadan sonra albümin +++ çıktı idrarda tansiyonum sürekli yüksek çıkmaya başladı ve kontrol amaçlı sabah akşam olcuyordum eğer 15/9 olursa acil hastaneye gitmemi söyledi doktorum çünkü gebelik zehirlenmesi riskim vardı. 36+2 de gece migde bulantisiyla uyandim tansiyonumu olctugumde 15/10 çıktı acil çantamızı da alıp gittik ve beni yatırdılar bugün sonlandiralim gebeligi dedi doktor tabi ben bi yandan korku bi yandan heyecan başladım ağlamaya geldi çattı büyük gün dedim minigimize kavusmamiza sadece saatler kalmıştı ve önce suni sanci ile açılma denediler tansiyon 18/13 olunca acil sezeryana aldılar ve ben 24 saat yoğun bakımda kaldım bebegimi sadece dogarken 2 saniye gördüm o an ki duygu anlatılmazdı cok özel❤ o yoğun bakımda saatler geçmedi sanki bir ömür geldi neyse çıktım yogun bakımdan odama götürdüler beni oğlumu aldım kucağıma kokladim öptüm çok şükür ki kuveze girmedi bebegimde bende cok iyiyiz rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını bos bırakmasın simdi happy kids vakti 🙏