mylittlebabym Dünyaya hoş geldin Ova’nın minnik arkadaşı🤍 seni çok seviyoruz şimdiden bil istedim, Allah hep güzel günlerini göstersin 🕊️gözün aydın Ayşeem 😍
Aaaysee mylittlebabym böyle bi arkadaşımız olduğu için bizde çok şanslıyız 😻 amin amin çook teşekkürler bebeğim 💗
Mihrimahvuslat Aaaysee maşallah Rabb’im nazardan saklasın o çene ne o dudaklar ne 🥹 miss gibi koktu buralar 🤤
AyFa1608 Aaaysee yaa canım benim doğurdun mu sende… Rabbim hayırlı ömürler versin kuzuya sana da çok geçmiş olsun. Sarılıktan hastanede yatıyordum giremedim hiç buraya da yeni görüyorum.. Çok tatlılar demi, kokuları, duruşu. Ben kucağımdan indiremiyorum 🤗🥹
Papatyaaaaaa Aaaysee maşallah 🥰 onun o parmaklarını yerim. Hayırlı olsun bitanem. Sağlıkla huzurla büyütün inşallah 🫶🏻🤲🏻
ilkimbebee Aaaysee oyy maşallahhh köfte dudak seni bahtın güzel olsun inşallah sağlıkla büyüt canım 🌸
Denizkaramuk Aaaysee Maşallah🙏🏼😍 Ne güzel duygular Rabbim nazarlardan korusun aynı duyguyu bize de nasip etsin inşallah🙏🏼
Aaaysee Denizkaramuk amin insaAllah çok teşekkürler,Rabbim en kısa zman da tattırsın insaAllah size de 🤍
onelastgoodbyy Sila66 saglik calisaniyim 8 senedir sahadayım, sezaryen kolaylarina gidiyor, başka yorum?? 😚
onelastgoodbyy Aaaysee hakkında hayırlısı oldu canim, önemli olan sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almış olman 🤎 rabbim tez zamanda iyileştirsin inşallah 🤎
AyFa1608 Aaaysee sağol kuşum.. sana tek tavsiyem bol bol emzir. Göğüs ucun yoksa vakit kaybetmeden silikon başlık al 🫠