hayalperest2310 Hayırlı olsun da 4 cm açıklıkla sezeryan mı oldu cidden zaten sonrası hızlı ilerliyor hayırlsı olsun ❤️🤲
Deletedmom_85 Zeynepz oy nasıl duygulandım şimdi görüyorum 🥲 maşallah subhanallah aframa Güzel kızım benim ömrüde güzel olsun inşallah teyzesi. Hadi gözünüz aydın olsun 🌺
Hamidevahap Yazık olmjs o kadar sancı alıpta sezeryana geciş tühh Allah analı babalı buyutsun cok gecmıs olsn
Hamidevahap Mihrimahvuslat ozel hastane mıydı cunku ozeller kesip bıcmrye meraklı analık cok zor bakın kızlar 24 saat kuralı oluyo normalde ben 22 saat sancı aldım ustune hemeroid sısmesi falan sadece 3 cm le normal dogurdum ölüyordum doktor sezeryan yanlısı degıldı bide 2 saat daha dogurmasaydım sezeryan olacaktı
Beggg Zeynepz ohh hayırlı olsunnn sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahh,Ayşoom sen de hemencecik iyileşir toparlarsın inşallah beybiii👼🏻🕊❤️
Minikfasulye38 Sila66 sizinle benim haftam yakın sanırım yanlış hatırlamıyorsam kaç haftalıktınız? 🙂 ve neden sezeryan olacaksınız?
Minikfasulye38 @Aaaysee hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🌸 Rabbim bu mübarek gecede isteyen herkesin kucağını doldursun, benim gibi hamilelere de zamanında sağlıklı doğum nasip etsin 🤲🏼🙂
Kalbiimde2can @Aaaysee kizzz canooo nerelerdesin nasilsin bebis nasil hersey yolundami aklim sende hep senden haber alasiya kadarda sende kalcak kizzzz🫶🏼🩷
Kalbiimde2can Zeynepz Insallah tez vakitte toparlanirda gelir yine aramiza🫶🏼 allah acil sifalar versin insallah 🤲🏻🌸 sagol canimm bilgilendirdigin icin🥰