minigin_annesi11 Aaaysee Ayyy hadi dualarım seninle bugün bir de kadir gecesi kız bir avazda Kurtul inşallah dikişsiz kesisiz sancısız 🐣
Kalbiimde2can Aaaysee ayyy hadi hayirilisi insallah dualarim seninle canim benim🥰🤲🏻 acilman güzel olsun dogumun bir nefeste gecsin burda pozitif hikayeni paylasmak nasip olsun insallah askisi😍❤️
yenibirannis Aaaysee okudum canm rabbim yardımcın olsun bu mübarek ayda ve mübarek günde kolay doğumun olsun bı avazda kurtul kuş gibi doğur ins🙏
Cayvarmiya Aaaysee dualarımız seninle bebeğimmmm♥️♥️♥️ inşallah bebeğinde sende sağ salim çıkacaksınız hastaneden en güzel doğum hikayesiyle gel inşallah ♥️♥️
nilsmomy Aaaysee Ayşemmmm su gibi doğumun olsun inşallah canım dualarım seninle şimdi senin için okuyacağım Allahim yardımcın olsun sağlıkla kavuş kızına 🥹💕
hayalperest2310 Aaaysee Bugün çok güzel bir gece Rabbim Kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine sen ve tüm hamileleri tek avazda kurtarsın çok kolay bir doğum olur su gibi geçer inşaallah 🤲🤲🤲🫶🏻🥰
Sila66 Aaaysee bende hastanedeydım yenı goruyorum askım dualarım senınle hatta aklıma geldım ayse naptı acaba falan dıye ıcıme dogmus yaaaa 🥹🥹🥹🥹🤍
Sila66 Kimbusaattebuuu kontrol askım cagırmıstı 🤍 agrım vardı magnezyum falan verdı☺️ sezaryana gırmıstı bekledık baya doktoru