Durubebegim Papatyaaaaaa Ayatel kürsi felak ve nas okuyorum🥰 arkadaşım içinde yaptığım da sadece bunları okumuştum çok hızlı açılmıştı
Papatyaaaaaa @“Zeynepz”#p27383072 tamam şimdi belli oldu neden sezaryen diye tutturduğu. Kız düşmüş değişik bir doktora. Hastasını bırakıp nasıl gidiyor öyle. Her an açılması hızlanıp doğuma alsalar ya da sezaryenlik durum olsa ne olacak. Şikayet edilmeli o.
Zeynepz Papatyaaaaaa o değil iğneyi yapan doktor gidecekmiş görümcesi bu gereksiz bilgiyi verdiği için kendi doktoru anladım kendi doktoru oradaymış
Papatyaaaaaa Zeynepz he boşuna saydırdım resmen doktora 😂😂 görümcesine teşekkürler ve selamlar bu gereksiz bilgi için 🤦🏻♀️😂
Kalbiimde2can @Zeynepz allah allaaah acilmasi oluyormus sancisida varmis bebekte iyiymis bu doktor daha ne istiyor 🤦🏻♀️ bazi doktorlari anlayamiyorum cidden 🙄
Zeynepz Kalbiimde2can yani bi de normal doğum yanlısı diye tavsiye üzerine gittik iyi mi iki aydır sezaryen diyo
Kalbiimde2can Papatyaaaaaa ozaman yapmasinlar kardesim bu meslegi 🤦🏻♀️ mecbur ugrasacaksin islerine gelmiyor hemen cat sezeryan 🙄
Papatyaaaaaa Kalbiimde2can bilgim yok hangi duaların okunduğuna dair. O yüzden dedim. Bunu kenara not edeyim. Bana gerek kalırsa bende bunları okuturum. 💜
Kalbiimde2can Papatyaaaaaa bende kendi dogumum icin anneme getirtmistim yurtdisinda oldugum icin burda bulamamistim annem hocaya sormus gelirken ordan biliyorum canim🫶🏼
Papatyaaaaaa Zeynepz yok diğer saydırmalarıma devam ben gidecek olmasına dedim 😂😂 Siz Ayşe’nin arkadaşı mısınız?
Kalbiimde2can Zeynepz tövbe estagfrullah 🙄 Bi sorun olur anlarimda hersey iyi gidiyorsa 🙄 insallah ayseminn istedigi gibi olurda hersey yolunda gider normal dogumla afra bebisimizi kucagina alir saglicakla🤲🏻🌸
cahillesohbetikestim Zeynepz var mı bir gelişme kuzum iki bebekle anca girebiliyorum ama aklım ayşe de tez zamanda doğurur inşallah 🥰