EyAs sağol canım. Şuan okudukça o kadar kendimi görüyorum ki sende mezarlıktan gitmek istemezdim gece olunca korkar orada soğuk olunca üşür orada diye ağlar dururdum çok zor bir durum gerçekten yaşayan bilir sadece. İçim daralirdi sürekli nefes alamazdim içimde firtinalar kopardı resmen ama sesim çıkmazdı cikamiyordu çünkü gücüm yoktu hiç. Ne karnım doluydu ne kucagim bomboş kaldım öyle boşlukta. Hiç öyle düşünme sarıl yavrularına sev onları küçük meleğin de üzülmesin sen ağladıkça, sevinsin sizin mutlulugunuz ile. Benim ilk hamileligimdi hiç evladim yoktu sarılacak kimsem yoktu eşim vardi sadece ailelerimiz bir de. Şuan o kadar geçmeyecek gibi geliyor ki biliyorum çok zorlaniyorsun ağlama diyemem sana çünkü ağla içini bosalt içine atma ama isyan etme. Ben hayalhanem de bir tane video izlemiştim o video o kadar iyi gelmişti ki bana eşimle beraber hem ağlayıp hem izlemiştik.
Bebeğin garip değil o cennette en güzel yerde bizi bekliyor ona çok iyi bakılıyor biliyor musun bizlerin bakacağından da iyi gülüyor oynuyor orada 🤍