Sevimozsuer kimyasal gebelik yasadim, simdi de gecikmem var 1 hafta gecti 2 3 gundur kasiklarimda belimde agei ve sanci gibi birsey var bi kac gun asiri uykum oldu ama bilincli bir dollenme yapmadik yasayan var mi yada bilgisi olan
Youngplanner Sevimozsuer kimyasal gebelikle ilgili bilgim yok ama hamileliğimin başlarında bende de aşırı uyku olmuştu bildiğin ayakta uyuyodum gebelik olabilr sizinde
hulya_6363 Sevimozsuer ben çok kez yaşadım canm onun ardından hamile kalmak çok daha kolay ama yine kimyasal olursa mutlaka doktora görün çünkü benm ard arda kimyasal gebelik oluyordu yNu döllenme oluşuyor bebek rahime tutunamiyordu.ofis histereskopi ile incelettirdim prof.bakti bakar bakmaz dediki senin rahmin aşırı Dar bir bebek tutunması imkansız ve ameliyat olmazsan cocugun olmaz dedi çok şükür ameliyat oldum ve oğluma 6 ay sonra hamile kaldim
Sevimozsuer znkara bilincli bi iliski yasamadik tekrar hamile kalmak icin ama yani zevk suyundan bile olabilir deniliyor emin olamadim
Sevimozsuer kimyasal gebelikte olusan dusukten sonra bo daha kanamam olmadi 1 haftayi gecmis bile olabilir kasik bolgem agriyor bazen belime vuruyor goguslerim ve kasik bolgem sis bazen asiri ac hissediyorum bazen canim hic birsey istemiyor dun aksam 6 dan gece 4 e kadar kesintisiz uyumusum