Elifklyc Kızlar neye göre belirliyor doktor? Benim 10 haziran olarak hesaplanmış 55 günüm kaldı ama sezaryen olacağım için daha mı erkene gün verir doktor
Bet1 Elifklyc bebeğinin gelişimine bağlı kaçıncı sezeryan falan onlar etkiliyor. Benim de ikinci olacak ben 38+0 istiyorum ama daha erken bakalım 27. Haftamdayim
YesimMm- Elifklyc banada şehir Hastanesi bı aksilik olmazsa 39 haftada alıyoruz çok yoğun olursak 38 haftanın ortalarında yada 39 haftanın ortalarında ddi. Tam 39 gün verdi
As_Ya Merhaba sizinle aynıyız gün olarak benim ikinci hamilelik sezeryan olacak bende bilemiyorum neye göre kacıncı haftada alıyorlar ama 38 olmak istiyorum
Bsrsnckl İlk hamilelikte 39 a kadar yolu var kesin sezeryan konusulduysa tabi normal doğumu bekleyip sezeryana dönersen son haftana kadar beklersin 2. Hamileliklerde uzun beklemiyorlar 38. Haftada aliyorlar genelde ilk dikiş yerlerine zarar vermesin diye
Elifklyc Bsrsnckl kesin sezeryan kalp ameliyatım var ondan dolayı normal doğum hiç düşünülmedi bile. Teşekkür ederim :)
Poyrazin_annesi Bnmde 2 nci sezeryan olcak . Doktor 38 haftada alırız dedı. Ama bebek 11 gun ılerde gıdıyor. Boyle ilerde gıderse daa erken alırz dedı
Elifklyc YesimMm- sağlıkla alın inşallah kucağınıza bebişinizi. İleride mi gidiyo yoksa kendi haftasında mı