Eliyy Kızlar bogazımda takılı birşey var sanki burnum nefes alıyo ama ileri gitmiyo benim gibi sorun yaşıyan varmı acaba
gokcesgoktas Eliyy O bana uyumadan önce oluyor yaaa yutuyorum ama orda kalıyor gibi dimi? 🥺 ben onu uyumadan önce abdest alarak hafifletiyorum iyi geliyor burnumda açılmış oluyor boğazımı da temizliyorum geçiyor dene kuzum 🙋🏼♀️
Eliyy gokcesgoktas ya bende şimdi tuzlu gargara yaptım ama umarım düzelir uyuyamıyorum artık böyle şeylerden çok yoruyo beni enerjim tükeniyo
gokcesgoktas Eliyy Yorulma be güzelim, herşey meleklerimiz için öyle düşün.. Burun ve boğazdaki şeyler özellikle hamilelikte çok şişiyor horlamayan insan horlamaya başlıyor o yüzden fazla takılma 🥹
Eliyy gokcesgoktas takılmıyorum ama uykusuzluk mahvediyor yatamıyorum birde ben rahatsız olunca bebekte rahatsızlanıyo sanki yatırmıyo ayakta duruyorum yada oturuyorum hep öyle uzun sürelide oturamıyorjum diyorum rahatsızlandıgımı hissettigi için oda rahatsızlanıyor
gokcesgoktas Eliyy Zaten hamilelikte uyku diye birşey kalmıyor inanır mısın.. yat kalk yat kalk ben de çok uyanıyorum alamıyorum uykumu ama alıştım
Eliyy gokcesgoktas öyleyde keşke yatagın içinde durabilsem kalkıyorum evin içini dolan dolan yoruldum 😀😀
Esesss Eliyy hahahaha demi Allahım affetsin ama 2. Yı hayal bıle edemıyorum suan tek hayalım saglıklı sekılde dogurmak
Esrayunus Eliyy ben daha 9 um bende var aynı hıs ne yersem sankı kucuk dılımın orda beklıyor yumruk gıbı mahfettı benıde
Eliyy Esrayunus ay daha minnak bebiş yerim onu ay sorma burun tıkanıklıgı bile yapıyo bende çıldırıcam artık
Esrayunus Eliyy valla ben dün. Dehset grıp oldum şu an a kaldı aglycm hasururkende çok korkym valla o kdr mıdem bulanıyor ki odamın kokusu rhtsz edıyo cam açtım havlnsn dıye uyumusum dün mahfoldum
Eliyy Esrayunus onu ben geçen hafta yaşadım mahvoldum valla sorma yeni yeni işte düzelmeye çalısıyoruz
Esrayunus @“Eliyy”#p27374385 masllh 💕💕💕💕 az kalmış yolun sabret ınsllh ben daha yenıyım ve ılk bana dua edersen sevınırım geri cevırılmez anasın sen ana 🐣🥹🥹
Eliyy Esrayunus yaaa rabbim hepimizin yardımcısı olsun kuzum ederim niye etmiyim şimdi daha başımdasın tadını çıkar sonlara gelince bizi yoruyo