Poyrazayaz Kizlar Martin 3 unde kürtaj oldum 15inde 1 gün kanamam oldu daha sonra hiç bişey olmadı hala adet olmadım 6 haftayı geçti hamilelikten şüpheleniyorum ama diğer bebeğimi kaybettigim icin üzülüyorum hemen hamile kalan var mi
Cerena_87 Poyrazayaz öncelikle geçmiş olsun kalbi durdu kurtaj oldum ilk ayı hamile kaldım dogum yapdım bu sefer hamile kalıp hastaneye gitdiginizde 2 düşügüm var de hemen kan sulandırıcı yazsın sana ben öyle doğum yapdım ilk bebegimi şimdi ikinciye hsmileyim
Poyrazayaz Cerena_87 canım benim de bebeğimin geçen ay kalbi durdu şuan almanyadayim yeni geldim kan sulandırıcı verirlermiki aceba
Stella55 Poyrazayaz geçmiş olsun düşük sebebi pıhtılaşma ise verirler önce onun testini yaptırmanız gerek
Cerena_87 Poyrazayaz oranın sistemini bilmiyorum ama burda veryolardı hemen yazmışdı dokdor bana araşdırın türk dokdor varsa verir onlar bilyor Alman dokdorlarının sistemini bilmem çünkü burda ben çok araşdırdım kan pıhtılaşma grupları var onlar tavsiye etdi banada öyle dememi