myangelson Denizzomerr arada bir değer doktorun degilsin demesinin sebebi 5 in altındaki değerleri kabul etmiyorlsr negatif sayılıyor çünkü. İki ihtimal var hamilesin değer yukseliyor sen çok çok erken öğrendin adetin çok gecikme olmadıysa geç döllenme vs olayı oldu. İkinci ihtimal de kimyasal gebelik oluyor değer düşüyor sende düşerken yakaladın yakında kanaman başlayacak. Bunu anlamak için 48 saat sonra tekrar kan verip bakabilirsin ya da adetin gecikmesi olmadıysa gecikme bekleyip kan verebilirsin
yesmkaya-3 Denizzomerr Canım ben rahatsızlandım iğne vs. öncesi bebek şüphem olduğu için acilde kan verdim değerim 2 çıktı doktor negatif dedi ama doktorun içine mi doğdu bilmiyorum ben sana ne ilaç ne serum yazacam evde iyileş eğer varsa en ufak şey bebeğe zarar verir dedi neyse iki hafta kadar geçti Reglim gecikti gittim acilde kan verdim 11972,5 çıktı değerim bir öğrendim ki 5 haftalık hamileymişim 🥰🙏🏻
fizikcianne Denizzomerr sonuç negatif canım ama çok düşük değil bence umut var bugün tekrar kan testi ver 2 katı artmışsa gebesindir
Denizzomerr MelodyFairy adet olmadım gibi bir şey tuvalette peçeteye kan geldi 2 gün tuvalet harici gelmedi
Denizzomerr yesmkaya-3 yaaa ne güzel Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin. Korunuyor muydunuz?
Cevkk yesmkaya-3 benimde değerim şuan 2<30 acaba yükselirmi ya rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏❤️
Sevimozsuer kimyasal gebelik yasadim, simdi de gecikmem var 1 hafta gecti 2 3 gundur kasiklarimda belimde agei ve sanci gibi birsey var bi kac gun asiri uykum oldu ama bilincli bir dollenme yapmadik yasayan var mi yada bilgisi olan
yesmkaya-3 OnlyBaby İlk beta negatif çıktığında hamileymişim ama anlamsız bir şekilde kanda çıkmadı doktorda şaşırdı ikinci verdiğim Regl bir iki gün gecikti test aldım iki tane çift çizgi çıkınca kan verdim 11972,5 zaten ikisinin arasında iki hafta kadar var yok tarihler yazıyor orda